ZIP i Algebra

Želite se okušati u poduzetništvu? Evo prilike, prijavite se na #startupZG Idea Bootcamp!

Tijekom natjecanja timovi će razvijati svoj poslovni projekt, a mogu osvojiti nagradu od 15 tisuća kuna
Mentoriranje
 Zagrebački inkubator poduzetništva

Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) i Visoko učilište Algebra 16. i 17. lipnja održavaju #startupZG Idea Bootcamp - natjecanje inovativnih poduzetničkih ideja i projekata.

Prijave su otvorene do 10. lipnja na ovom linku, a prijaviti se mogu svi oni koji ''žele pokrenuti posao, imaju ideju, nemaju ideju, imaju problema s pokretanjem ideje'', zapravo, svi entuzijasti koji se žele okušati u poduzetničkom svijetu.

Tijekom ovog dvodnevnog natjecanja timovi će uz pomoć mentora razvijati svoj poslovni projekt, a najbolji će osvojiti nagradu od 15 tisuća kuna.

- ZIP i Algebra, suorganizatori #startupZG natjecanja, u potrazi su za najzanimljivijim projektima i idejama koji su u vrlo ranoj fazi svojeg razvoja. Tijekom dva intenzivna dana, kroz rad s mentorima, razvoj ideje i konačno prezentiranje ocjenjivačkom žiriju, timovi će napraviti značajan iskorak u osmišljavanju svojih projekata, osobito u definiranju ili promjeni poslovnog modela - naglasio je Ivo Špigel, jedan od osnivača ZIP-a.

Inače, ovogodišnji #startupZG najnovije je izdanje ciklusa poduzetničkih i startup događanja koja ZIP organizira od 2015. godine diljem Hrvatske, a kroz dosadašnja je natjecanja prošlo više od 250 poduzetnika te 100 timova i poslovnih ideja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:07