Rad u inozemstvu

Direktore traže Volvo i PwC, a poznata banka nudi dnevnicu od čak 700 funti!

Ako ste u potrazi za poslom na inozemnom tržištu, dajemo presjek poslova koji se trenutno nude
Ilustracija
 Ilustracija / Profimedia, Alamy
Portal MojPosao

Europska komisija u Bruxellesu traži Glavnog/u savjetnika/cu u Glavnoj upravi za obrazovanje, mlade, sport i kulturu odgovornoj za oblikovanje europske politike u tim ključnim područjima. Do 16. travnja Komisija traži hrvatskog državljanina koji ima temeljito iskustvo u europskim javnim poslovima i/ili međunarodnim odnosima. Traži s osoba s 12 godina profesionalnog iskustva, od kojih minimalno 6 godina u savjetničkoj ulozi. Potrebno je znati minimalno jedan službeni jezik EU, a poželjno je više. Više o uvjetima možete pročitati ovdje.

Još jedna europska institucija u potrazi je za domaćim stručnjakom. Sud Europske unije u Luxembourgu traži Pravnika/cu lingvista/kinju za hrvatski jezik radi popunjavanja odjela za hrvatski jezik u Glavnoj upravi za višejezičnost i radi zamjene za privremeno odsutno osoblje u tom odjelu. Posao uključuje prevođenje pravnih tekstova s francuskog, engleskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog na hrvatski jezik te pravnu analizu dokumenata, u suradnji s tajništvom i drugim odjelima Suda. Minimalni uvjeti za ovaj izazovni posao uključuju završeno pravno obrazovanje iz hrvatskog prava i poznavanje jezika. Prijaviti se možete sve do 27. travnja, a detalje provjerite ovdje.

South Central Ventures, fond koji upravlja s 40 milijuna eura te ulaže u regionalne tehnološke tvrtke traži idealnog/u kandidata/kinju za poziciju Chief Financial Officer za ured u Beogradu. Ovaj fond posluje i u Zagrebu te Skoplju, a pruža jedinstvenu priliku da budete dio živopisnog i dinamičnog sustava koji usko surađuje s poznatim investitorima. Rok za prijave je 13. travnja, a neki od uvjeta su sveučilišna diploma, pet godina iskustva u području revizije, poznavanje engleskog jezika te Microsoft Office alata.

LinkedIn

Ako ste IT stručnjak/inja s iskustvom u osmišljavanju IT rješenja za smanjivanje rizika u globalnom bankarstvu, kao i u implementaciji strojnog učenja i umjetne inteligencije u financijske sektore, svoju karijeru možda možete nastaviti u Londonu. Velika banka HSBC ima otvoren natječaj za poziciju Senior Project Manager – Machine Learning i nudi plaću od čak 600 do 700 funti dnevno!

Direktora/icu ljudskih resursa traži velika švedska automobilska kompanija Volvo. Za ovu poziciju u gradu Olfström traže osobu s diplomom iz upravljanja ljudskim potencijalima koja ima iskustva u vođenju HR timova u kompleksnom poslovnom okruženju, unaprjeđivanju produktivnosti, kao i u upravljanju promjenama u kompaniji. Prijave primaju do 29. travnja.

Međunarodna konzultantska kompanija PwC u potrazi je za Human Capital Direktorom/icom u Torontu. Ako imate bogatog iskustva u području upravljanja ljudskim potencijalima i vođenju timova, odlični ste i u rješavanju problema te željni profesionalne avanture u Kanadi, razmislite o prijavi. Neki od zadataka koji vas čekaju u Torontu uključivat će strateško planiranje, upravljanje i razvoj ljudskih potencijala te traženje talenata i njihovu regrutaciju. Prednost će svakako biti ako ste, osim u engleskom, fluentni i u francuskom jeziku.

EURITAS

Globalna konzulantska tvrtka Accenture traži Strateškog/u menadžera/icu za preuzimanja i akvizicije koji/a će raditi u Londonu. Neki od navedenih kriterija su značajno iskustvo u savjetodavnim ulogama s posebnim naglaskom na spajanja i akvizicije, razumijevanje financijskih izvještaja, visoka razina obrazovanja te sposobnost rada u multikulturalnim timovima. Godišnja plaća iznosi od 69.000 do 90,000 funti, tvrtka nudi 30 dana godišnjeg, plus tri dodatna dana za dobrotvorni rad po izboru, kao i zdravstveno osiguranje te kompetitivni mirovinski program.

Direktora/icu digitalnog marketinga traži irska ogranizacija Dublin Business Innovation Centre smještena na Dawson Streetu. U potrazi su za osobom koja će upravljati digitalnim marketingom i komunikacijama ovog centra za inovacije, raditi s menadžmentom na razvijanju marketinških i promidžbenih strategija te promovirati centar putem društvenih medija i dr. Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme, a godišnja plaća iznosi 30.000 eura.

Malteška telekomunikacijska tvrtka Mr Messaging traži Menadžera/icu za odnose s klijentima, a potrebno je znati hrvatski ili srpski jezik. Kompanija traži osobu koja će se baviti postojećim klijentima i pružateljima usluga na Balkanu. Radi se o poslu na neodređeno vrijeme, a godišnja plaća kreće se između 24.000 i 30.000 eura. Prijaviti se možete do 17. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:10