'Dan s mamom i tatom na poslu'

Više od 2000 djece okupilo se na posebnom 'partiju' u uredima Hrvatskog Telekoma

Radni dan je u petak u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku za zaposlenike HT-a bio nešto opušteniji
"Dan s mamom i tatom na poslu" u Hrvatskom Telekomu
 HT / Press

Hrvatski Telekom je za svoje zaposlenike i njihovu djecu, njih ukupno više od 2000, u petak organizirao „Dan s mamom i tatom na poslu“.

Radni petak je tako u četiri hrvatska grada Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku za zaposlenike HT-a bio nešto opušteniji jer su u HT-u pripremili bogat zabavni program za djecu do 12 godina.

U zagrebačke urede na druženje s djecom stigla je poznata Youtube gaming zvijezda Bloodmaster, a u 'Game zoni' su se klinci mogli zabavljati i s humanoidnim robotom Pepper.

Komičar i radijski voditelj Luka Bulić bio je zadužen za podizanje atmosfere, a djeca su mogla isprobati i VR naočale ili Playstation i Xbox igraće konzole te drugu modernu tehnologiju. Stolni nogomet, kreativne radionice, izrada maskica za mobitele, touchscreen memory i brojni drugi sadržaji oduševili su najmlađe.

Zabave nije nedostajalo ni u Rijeci, Splitu i Osijeku gdje su djeci također bile omogućene brojne kreativne radionice, facepainting te stolni nogomet.

- 'Dan s mamom i tatom na poslu' postao je tradicija Hrvatskog Telekoma i zasigurno je jedan od najzabavnijih dana u godini u našoj kompaniji. Htjeli smo im pokazati kako funkcionira najmodernija tehnologija i potaknuti ih na kreativnost - ispričala je Marija Felkel, članica Uprave za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma.

Inače, osim organizacije ovakvog dana, svi zaposlenici roditelji prvašića, prvog dana škole, 3. rujna, dobili su slobodan dan. Također, u HT-u je aktivna Zaklada PrijaTelj koja posebno pomaže roditeljima i djeci koji zbog raznih životnih izazova zapadnu u teške prilike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:42