MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Xellia, Transcom i Adoro

Između 3.000 oglasa koji su trenutno aktivni na MojPosao.net portalu, izdvajamo ove oglase
Ilustracija
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Između 3.000 oglasa koji su trenutno aktivni na MojPosao.net portalu, izdvajamo ove oglase.

Xellia farmaceutska tvrtka traži Senior Launch Managera za radno mjesto u Zagrebu. Radno mjesto podrazumijeva lansiranje i praćenje novog proizvoda, dok se od kandidata očekuje 5 godina radnog iskustva i napredno poznavanje engleskog jezika. Poslodavac u oglasu koji je aktivan do 14. kolovoza navodi 'skandinavsku' atmosferu rada i odlična primanja. Više o ovom poslodavcu i samom poslu možete pronaći u oglasu.

Transcom je globalna tvrtka specijalizirana za iskustvo kupaca, prodaje i tehničke podrške te u ovom trenutku traže agente u službi za korisnike na njemačkom jeziku. U pitanju je klijent koji predstavlja jedno od vodećih njemačkih dostavnih službi, a posao se odnosi na pet radnih dana u tjednu s radom u jednoj od dvije smjene (od 8:00 do 19:00 sati). Kandidati mogu očekivati atraktivnu plaću uz mjesečne bonuse, plaćenu obuku za posao u trajanju od 6 radnih dana, mogućnost napredovanja, razvoj vještina iz svakodnevno usavršavanje njemačkog jezika, ostale pogodnosti možete pronaći u aktivnom oglasu.

Tvrtka PVS photovoltaic solutions je posvećena unaprijeđenju korištenja obnovljivih energija i upravo je u potrazi za ovlaštenim inženjerom elektrotehnike. Mjesto rada su Zagreb, Čakovec i terenski rad po Hrvatskoj. Po pitanju kvalifikacija očekuju se dvije godine radnog iskustva, izvrsno poznavanje engleskog jezika i rad u AutoCAD programu. Na oglas se možete prijaviti do 19. kolovoza putem ovog linka.

Adoro je renomirana firma iz Münchena koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dekorativnih, aluminijskih ulaznih vrata za strana tržišta a sa proizvodnim pogonom smještenim u Zagrebu. Tvrtka je trenutno u potrazi za teholog u tehničkoj pripremi za stalni radni odnos. Posao obuhvaća normiranje proizvodnih faza i procesa, definiranje i planiranje proizvodnih procesa, usavršavanje istine, analiza ostvarenja vremenskih normativa i slične zadataka. Sve ostale bitne informacije možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 19. kolovoza.

Priređivač igara na sreću na automatima REBUY STARS traži odgovorne i motivirane radnike za rad u novom automat klubu u Donjem Knegincu (na prvom katu trgovačkog centra LUMINI) i u automat klubu u Novom Zagrebu (u sklopu trgovačkog centra SUPERNOVA Buzin). Oglasu možete pristupiti putem MojPosao portala, a prijava je moguća do 24. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:27