MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Tegra, Vitapur i Adoro, a tu je i prilika za posao u Irskoj!

Musgrave Wholesale Partners vodeći je opskrbljivač ugostiteljskih sektora
Ilustracija
 Profimedia, Panthermedia

Tegra d.o.o. Čakovec kao članica POMGRAD grupe (Slovenija) nudi zaposlenje na određeno vrijeme, uz mogućnost stalnog zaposlenja s punim radnim vremenom. Traže se radnici za sljedeće radne pozicije: Automehaničar, Strojar/rukovoditelj građevinskom mehanizacijom, Vozač, Zidar i Radnik niskogradnje. Prijave traju do 13. rujna.

PHOENIX Farmacija jedna je od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj i članica je PHOENIX Grupe, vodeće europske veledrogerije. Traži motiviranu i odgovornu osobu s minimalno tri godine radnog iskustva za rad na poziciji Voditelj Logistike PC Zagreb. Požurite jer je rok za prijavu 2. rujan!

Radisson Blu Resort & Spa Split član je jedne od najdinamičnijih i brzorastućih međunarodnih hotelskih grupacija. Ako tražite dinamičan posao u zabavnoj atmosferi, pridružite se njihovom timu na nekoj od sljedećih pozicija: Kuhinjski radnik, Sobar/sobarica, Pomoćni kuhar, Konobar ili Kuhar. Rok za prijavu je 3. rujan.

Želite li raditi u Irskoj, sada je prilika. Musgrave Wholesale Partners vodeći je opskrbljivač ugostiteljskih sektora, malih i srednjih poduzetnika, a u Dalmaciji i Lici održava Dane otvorenih vrata na koje su dobrodošli svi zainteresirani za posao Vozač – dostavljač kamionom i Radnik u skladištu. Termini održavanja Dana otvorenih vrata u Splitu, Šibeniku, Kninu, Gospiću i Zadru nalaze se u oglasima.

Cenosco Croatia u Puli zapošljava osobu na poziciji Database Engineer. Uz napredno poznavanje engleskog jezika od kandidata se traže tri godine relevantnog radnog iskustva te sposobnost analitičkog razmišljanja i rješavanja problema. Na oglas se možete prijaviti do 19. rujna.

Arbia Dorka Palace u Varaždinu zbog povećanja obima posla traži Slastičare za rad u kuhinji. Prednost imaju osobe s iskustvom, a poslodavac nudi plaću po dogovoru, uvećanu satnicu za rad nedjeljom i blagdanom te plaćene putne troškove. Prijaviti se možete do 12. rujna.

Društvo Cromatic d.o.o. konsolidirano je društvo za pružanje usluga, s godinama iskustva u industrijskoj automatizaciji. Za rad u Prelogu traže Elektroprojektanta koji ima odgovarajuće obrazovanje i znanje iz traženih područja. Zanima li vas ovo radno mjesto, svoju prijavu možete poslati do 19. rujna.

Društvo Data-link d.o.o. pruža usluge računovodstva, obračuna plaća, te poreznog i poslovnog savjetovanja te posluje s više od 150 klijenata različitih djelatnosti i ima oko 70 zaposlenih. Kontinuirano su u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima koji su timski igrači, samostalni u djelokrugu svoje struke i zaduženja i otvoreni za nova tehnološka rješenja. Sada je prilika da se prijavite na njihov oglas za Knjigovođu. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu 6. rujan.

VITAPUR traži kandidate za poziciju Customer care djelatnik/administrativni djelatnik. Čekaju vas rad u brzorastućem radnom okruženju, stručna edukacija i mentorstvo te fiksna plaća uz dodatna stimulativna primanja. Prijaviti se možete do 8. rujna.

Adoro je mlada, inovativna tvrtka koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dekorativnih, aluminijskih ulaznih vrata za strana tržišta. Iz godine u godinu bilježi konstantni rast prodaje, a time raste potreba i za daljnjim radnim mjestima. Trenutno tvrtka ima aktivne oglase za pozicije Ing./dipl. ing. strojarstva i Quality manager. Prijave traju do 13. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:59