MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Nova TV, domaća modna industrija, kladioničari...

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike Tko rano rani, novi posao grabi!
Marija Miholjek i Petar Pereža
 Nova TV

Nova TV je uspješna i moderna komercijalna televizija koja okuplja mladi, a istovremeno iskusni tim medijskih profesionalaca. Trenutno su potrazi za Voditeljem optimizacije oglasnog prostora (m/ž) koji će upravljati cjelokupnim oglasnim prostorom Nove TV, realizirati postavljene planove i ostvarivati prihode od sekundarnih kanala prodaje. Nude ti zanimljiv posao u kreativnoj industriji, profesionalno radno okruženje i stalne prilike za učenje i razvoj. Iskoristi priliku i javi im se do 22. rujna.

Kompare.hr je poznata “ljubičasta stranica” na kojoj možeš odabrati i kupiti najbolje osiguranje, internet, TV programe i mobilne tarife. Za sebe će reći kako nipošto nisu uštogljena korporacija, već otvorena, dinamična i prijateljska organizacija, koja traži baš takve zaposlenike. Trenutno zapošljavaju na poziciji Supervizor prodaje/team leader (m/ž), a novom kolegi nude stalan posao, fleksibilne uvjete rada, atraktivna financijska primanja i odličan prodajni tim. Oglas ostaje aktivan do 23. rujna.

PIP d.o.o., društveno odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo, najstariji je privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj. Zbog stalnog poslovnog razvoja i širenja u segmentu proizvodnje hrane i dodataka prehrani traže odgovornu i samostalnu osobu za poziciju Tehnolog / Voditelj kontrole kvalitete (m/ž). Uz istraživanje i razvoj novih proizvoda, opis posla uključuje provedbu internih audita te izradu proizvodnih normativa, a na oglas se možeš prijaviti do 22. rujna.

Tipico, jedan od vodećih europskih pružatelja usluga sportskog klađenja, obožavateljima sporta pruža uzbudljivu zabavu za preko trideset vrsta sportova. Trenutno su u potrazi za Poslovnim analitičarem (m/ž) koji će voditi računa o analizi sportskih podataka i upravljanje rizikom, a kojem nude stručnu obuku, mogućnost usavršavanja vještina, rad u mladom i ambicioznom timu te poticajan sustav nagrađivanja. Svoj životopis im pošalji do 29. rujna.

Inspiriran urbanim načinom života, AMDS JEANS je hrvatski modni brand jeans i casual odjeće, a grupacija ima više od 50 trgovina i kontinuirano se šire. Ukoliko želiš postati članom renomirane domaće modne industrije, do 29. rujna se možeš prijaviti na oglas za Internog revizora (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju položen ispit za ovlaštenog ili internog revizora, poznavati poslovne procese u trgovini i dobro se snalaziti u programskom sustavu Luceed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 00:12