MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju JYSK i HAK, a tu je i prilika za rad u međunarodnoj kompaniji

Grand Circle Corporation u Dubrovniku zapošljava osobu na poziciji Regional Finance Manager
Financijski menadžer, ilustracija
 Profimedia, Alamy

Eurovilla traži dinamičnu i odgovornu osobu s iskustvom u prodaji za posao Agenta za posredovanje u prometu nekretninama. Rok za prijavu je 10. rujan.

Domoizrada zapošljava Inženjera građevine s deset godina radnog iskustva. Poslodavac nudi stalni radni odnos i podržava zapošljavanje stranih radnika.

Grand Circle Corporation u Dubrovniku zapošljava osobu na poziciji Regional Finance Manager. Želite li biti dio međunarodne kompanije, sada je prilika: prijavite se na oglas do 17. rujna.

Fabula de Forma bavi se distribucijom selektivnih kozmetičkih brendova za frizerske i kozmetičke salone, a zapošljava Prodajnog predstavnika s barem dvije godine radnog iskustva. Tvrtka zapošljava i Skladišnog radnika te Administratora prodaje. Na oglase se možete prijaviti do 18. rujna.

JYSK zapošljava Social Media & Digital Team Leadera. Od kandidata se očekuje napredno poznavanje engleskog jezika, a prijave na oglas traju do 17. rujna.

Mediteran Security traži Zaštitare za rad u Makarskoj. Poslodavac nudi rad na puno radno vrijeme, iznadprosječnu plaću, stimulaciju na plaću te plaćene putne troškove.

Filir je jedna od vodećih distribucijskih kuća u Hrvatskoj, a ovim putem traži dva Unapređivača prodaje za područje Pule i Rijeke. Prijaviti se možete do 17. rujna.

Hrvatska elektroprivreda u Zagrebu zapošljava Koordinatora s tri godine radnog iskustva. Mjesto rada je Zagreb, a na oglas se možete prijaviti do 13. rujna.

Adidas Croatia zapošljava Prodavače u Zagrebu, Svetom Križu Začretje, Zadru, Splitu i Dugopolju. Od kandidata se traži jedna do dvije godine radnog iskustva na sličnom radnom mjestu u maloprodaji, poželjno u segmentu sporta i/ili mode. Rok za prijavu na oglas je 11. rujan.

Hrvatski autoklub traži kandidate za stalni radni odnos na sljedećim pozicijama: Ispitivač PPSP/UV, Suradnik za obračun, materijalnu i nematerijalnu imovinu te Samostalni stručni suradnik za članski marketing. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu na oglase je 20. rujan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:37