MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Erste Club Card, Helion Group nudi plaću i do 15.000 kuna

Pripremite životipse, MojPosao izdvaja tjednu ponudu zanimljivih oglasa za posao
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

Dalstroj je tvrtka sa 70 godina iskustva, a njezini radnici i inženjeri posvećeni su osiguravanju usluga i proizvoda visoke klase svim klijentima. Tvrtka ima otvoren natječaj za direktora/člana uprave s minimalno pet godina radnog iskustva, od čega tri godine iskustva na poziciji direktora. Ukoliko ste samostalni i ambiciozni, prijavite se na oglas do 6. svibnja.

Erste Club Card zapošljava koordinatora za međunarodno poslovanje. Uvjet je više od pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, dobro poznavanje metoda financijske analize te aktivno znanje engleskog jezika. Ostale uvjete pročitajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 9. svibnja.

Prema portalu prosjecna-placa.info, prosječna plaća u Erste Club Cardu je 14.435 kuna neto.

Tvrtka Cloudsense zapošljava osobu na poziciji technical consultant. Poslodavac vam nudi stalni radni odnos te podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom, a na oglas se možete prijaviti do 9. svibnja.

Tia Partner zapošljava vozača/dostavljača u Puli, Splitu i Rijeci. Imate li radno iskustvo od godine dana te ostale potrebne kvalifikacije navedene u oglasu, svoju molbu i životopis možete poslati do 16. svibnja.

Adacta traži motivirane kandidate koji će postati članovi njihovog tima i na taj način nastaviti podupirati rast tvrtke. Imate li izražene analitičke vještine, samostalni ste u radu te orijentirani na klijenta, prijavite se za posao Microsoft consultant for finance do 20. svibnja.

Prema potralu prosjecna-placa.info, prosječna plaća u Adacti je 11.991 kunu neto.

K pivovari traži operatera u proizvodnji piva koji će voditi i kontrolirati proces proizvodnje piva na različitim pozicijama. Prijavite se na oglas ako imate srednju stručnu spremu prehrambeno-tehnološkog/tehničkog smjera i poznajete procese proizvodnje. Prijave traju do 7. svibnja.

Semos Cloud zapošljava osobu na poziciji direktora marketinga. Idealan kandidat ima pet godina radnog iskustva, izvrsno govori engleski te napredno njemački jezik, a krase ga i kreativno razmišljanje izvan okvira te timski duh. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a rok za prijavu je 9. svibanj.

CISS zapošljava voditelja trgovine s najmanje dvije godine iskustva rada s kupcima u maloprodaji, od čega je barem godinu dana iskustva rada na rukovodećim pozicijama u maloprodaji. Poslodavac nudi plaću od 4.500 kuna neto s prijevozom te mogućnost dodatne zarade kroz stimulaciju na plaću. Rok za prijavu na oglas je 11. svibanj.

Ali Kebaba u Zagrebu traži radnika u restoranu za rad na pripremi hrane, posluživanje gostiju i bazična čišćenja. Poslodavac nudi stalni radni odnos, adekvatnu obuku, mogućnost napredovanja te razumijevanje za usklađivanje individualnih potreba s potrebama firme. Prijaviti se možete do 10. svibnja.

Helion Group za projektiranje, nadzor i građenje zapošljava samostalnog projektanta elektrotehničkih instalacija. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa, plaću od 7 do 15 tisuća kuna te konstantno napredovanje. Također podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom. Prijave traju do 10. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:28