MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Agrivi, Vindija i Palmers, a nudi se i plaća do 10.000 kuna

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

28.3.2019. u 14:45

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

28.3.2019. u 14:45

Damjan Tadić / Ilustracija/HANZA MEDIA

Serviser klima-uređaja, ilustracija

FRIGOTEHNIKA d.o.o. je ovlašteni servis za Mitsubishi electric, Toshiba, Fujitsu, Končar i Gorenje klima uređaje. Na dva prodajna mjesta, u Cresu i Malom Lošinju, bave se prodajom i servisiranjem klima uređaja i bijele tehnike te traže zaposlenika Monter/ serviser klima uređaja. Traže samostalnost, stručnost i odgovornost u radu, prednost imaju kandidati koji su položili ispit i dobili certifikat HURKT-a za rad s rashladnim postrojenjima koja sadrže kontrolirane radne tvari. Za to radno mjesto nude plaću izmešu 6.000 i 10.000 kuna, a prijave su otvorene do 4. travnja.

AGRIVI d.o.o. je rastuća IT kompanija čiji je glavni proizvod inteligentni sustav za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom. Traže iskusnu i samostalnu osobu za poziciju HR Generalist. Zadaci: postavljanje HR procesa, provođenje selekcijskog postupka, organizacija internih događaja za zaposlenike, stvaranje prepoznatljivog brenda poslodavca i koordinacija svakodnevnih HR aktivnosti. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se primaju do 29. ožujka.

VINDIJA d.o.o. Lajkovac ima viziju proizvodnje prirodne, zdrave i gastronomski vrijedne hrane. Vindijin asortiman danas objedinjuje više od 1000 različitih proizvoda u sedamnaest robnih marki od kojih su najpoznatije 'z bregov, Cekin i Vindon. Trenutno traže zaposlenike na poziciji: Direktor komercijalnog centra, Vozač-distributer, Voditelj logistike i Pomoćnik direktora. Mjesto rada: Beograd, Novi Sad, Niš i Lajkovac. Detalje za pojedina radna mjesta možete potražiti na linku, a rok prijave je do 9. travnja.

PALMERS d.o.o. je renomirani austrijski brand iza kojeg je 105 uspješnih godina rada. Traže djelatnike: Prodavač – voditelj smjene za prodavaonice u Zagrebu i Splitu. Posao uključuje aktivnu komunikaciju s kupcima, angažirano prodajno savjetovanje i višestruko posluživanje. Rad na blagajni, naplatu, preuzimanje i brigu oko robe i urednosti trgovine. Prijavite se do 2. travnja.

Caparol d.o.o. je međunarodna obiteljska tvrtka koja svojim kvalitetnim proizvodima već više od 120 godina generacijama prepoznaje potrebe svih sudionika građevinske industrije. Oblikujte svoju i njihovu budućnost radom na mjestu: Voditelj računovodstva i financija. Imate li minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoku stručnu spremu ekonomskog smjera, izvrsno poznavanje njemačkog i/ili engleskog jezika i poznavanje rada na računalu. Posjedujete izvrsno znanje poznavanja računovodstvenih, poreznih i ostalih potrebnih propisa i standarda, točnosti, komunikativnost i samostalnost te znanje rada u MS Axapta program (prednost). Molbu i životopis pošaljite do 9. travnja.