MojPosao

Tražite posao? Zapošljava New Yorker, a Transcom WorldWide traži čak 250 radnika

Transcom WorldWide zapošljava 250 agenata u službi za korisnike
Trgovina New Yorker
 Vladimir Dugandžić / CROPIX

E PLUS tvrtka za unutarnju i vanjsku trgovinu zapošljava Asistenta u međunarodnom poslovanju. Od kandidata se očekuje znanje o poslovima stjecanja i otpreme, uvoza i izvoza te poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Rok za prijavu je 29. siječanj.

New Yorker zapošljava Suradnika u prodaji u više hrvatskih gradova. Vaši zadaci bit će savjetovanje kupaca, rad na blagajni, prezentacija robe i rukovanje ključnim pokazateljima posla. Ukoliko posjedujete tražene vještine i iskustva, prijavite se na oglas do 6. veljače.

Alca Zagreb traži Voditelja ključnih kupaca u logistici. Od kandidata se očekuje izuzetna usmjerenost na ostvarenje ciljeva i zadovoljstvo kupca, inicijativa, spremnost na timski rad i odlične organizacijske sposobnosti. Svoje prijave možete slati do 30. siječnja.

Transcom WorldWide zapošljava čak 250 Agenata u službi za korisnike. Od vas se očekuje napredno znanje njemačkog jezika (B2/C1 razina), osnovno korištenje MS Office paleta, razvijene komunikacijske i interakcijske vještine, brzo i precizno rješavanje zadataka te snalažljivost u različitim situacijama. Rok za prijavu na oglas je 31. siječanj.

NCP-Grupa u Šibeniku registrirana je za gradnju i popravak brodova. Zbog kontinuiranog ugovaranja novih poslova i rada na novim projektima, tvrtka ima potrebu za zapošljavanjem motiviranih i stručnih osoba koje se žele pridružiti njihovom timu na sljedećim radnim pozicijama: Voditelj projekta remonta, Inženjer u pogonu, Brodski električar. Na oglase se možete prijaviti do 31. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 23:50