MojPosao

Tražite posao? Zapošljava Adriatic Luxury Hotels, tvrtka iz Pule nudi plaću do 7.000 kuna

Dubrovački vrtovi sunca objavili su oglas za posao u izrazito profesionalnom okruženju
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

Izdvojena tjedna ponuda MojPosao oglasa – prijavite se već danas!

Kamp Stobreč – Split ima 4 zvjezdice te sa kapacitetom od 1.200 osoba spada u kategoriju srednje velikih kampova. Trenutno zapošljava Konobara s minimalno šest mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te znanjem engleskog jezika. Svoju prijavu možete poslati do 20. svibnja.

Kaufland Hrvatska zapošljava na više radnih pozicija te u više hrvatskih gradova: Mesar – Poreč, Umag, Rijeka, Šibenik, Radnik u prodaji - Šibenik, Radnik u prodaji – Poreč, Voditelj poslovnice – cijela Hrvatska. Rok za prijavu na oglase je 17. odnosno 25. svibanj.

Adriatic Luxury Hotels prestižna je hrvatska hotelska grupacija koja upravlja luksuznim hotelima i vilama u Dubrovniku. Ukoliko ste spremni na nove izazove i iskustva, pridružite se njihovom timu na sljedećim pozicijama i lokacijama: Voditelj hrane i pića – Mljet, Voditelj smjene kuhinje – Mljet, Kuhar – Mljet, Nadzornik u domaćinstvu – Cavtat. Prijave traju do 20. svibnja.

HELLA tehnika zaštite od sunca zapošljava Prodajnog predstavnika za Dalmaciju (Zadar, Šibenik, Split). Uz stalni radni odnos poslodavac nudi službeni automobil i mobitel, stimulativna primanja sukladna rezultatima prodaje te dodatnu edukaciju. Na oglas se možete prijaviti do 28. svibnja.

Connecto Mare je DMC specijaliziran za prijevoz putnika sa sjedištem u Splitu, koji je svoje poslovanje proširio na cijelu Europu te se pozicionirao kao predvodnik u ovoj vrsti prijevoza u Hrvatskoj i Austriji. Tvrtka zapošljava na više radnih pozicija: Booking agent, Vozač B kategorije, Vozač D kategorije i Transfer koordinator na koje se možete prijaviti do 28. svibnja.

Sonik zapošljava Trgovce – deset radnika na otoku Ugljanu, jednako toliko na otoku Pagu, jednog radnika na otoku Ižu te njih petero u Pakoštanima. Traže se i Vozači C kategorije za rad u Zadru i na području Zadarske županije, dok se u Zadru zapošljava petero djelatnika na poziciji Asistent u skladišnom poslovanju. Na oglase se možete prijavljivati do 24. svibnja.

Dubrovački vrtovi sunca objavili su oglas za posao Voditelja domaćinstva. Očekuje vas rad u izrazito profesionalnom okruženju, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja te razne obuke kojima tvrtka neprestano nastoji poboljšati kvalitetu usluge i povećati zadovoljstvo korisnika. Rok za prijavu na oglas je 25. svibanj.

Adriagate putnička agencija ima više od 100 zaposlenika, a glavni ured nalazi se u Splitu. Djeluju i u lokalnim uredima u Vodicama, Primoštenu, Rogoznici, Trogiru, Omišu, Tučepima i Vrboskoj, a na spomenutim lokacijama zapošljavaju se kandidati za poziciju Referent poslovnice. Prijaviti se možete do 25. svibnja.

Gap Medics iz Pule zapošljava na poziciji Cook Host for Student Programme. Nudi vam se stalni radni odnos te plaća od 6 do 7 tisuća kuna. Poslodavac podržava i zapošljavanje osoba s invaliditetom, a prijave možete slati do 18. svibnja.

Spaladium iz Vukovara zapošljava na poziciji Direktor, za koju se traži kandidat s visokom stručnom spremom te naprednim poznavanjem engleskog jezika. Uz stalni radni odnos pruža vam se mogućnost napredovanja te rad u poticajnoj okolini. Prijaviti se možete do 23. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:20