MojPosao

Tražite posao? Vodeća kompanija za dizajn zapošljava arhitekta, a posao nudi i Lipik Glas

Tvrtka Digital Office Solution traži diplomiranog arhitekta s posebnim interesom za uređenje interijera
Tvornica Lipik Glas
 Vlado Kos / Hanza Media

Tvrtka Digital Office Solution traži diplomiranog arhitekta s posebnim interesom za uređenje interijera. U pitanju je vodeća kompanija u regiji za dizajn i opremanje poslovnih interijera, a novog zaposlenika očekuju rad u ugodnom okruženju te na projektima s najboljim domaćim i međunarodnim tvrtkama u Hrvatskoj, edukacija i profesionalno usavršavanje te mogućnost napredovanja unutar tvrtke i vođenja tima. Na oglas se možete prijaviti do 14. studenog.

Schachermayer je vodeće europsko poduzeće za distribuciju okova za namještaj, građevinu i PVC stolariju, pričvrsne tehnike i alate. Za rad na području cijele Hrvatske tvrtka traži servisera za strojeve za obradu drva, a osim rada u dinamičnom okruženju, očekuju vas kvalitetni uvjeti rada, stimulativna primanja, dodatne edukacije te službeni automobil uz mogućnost korištenja u privatne svrhe. Prijave na oglas prikupljaju se do 21. studenog.

Pik Vrbovec, vodeća mesna industrija u Hrvatskoj i regiji, traži pomoćnog radnika u proizvodnji. Traži se fleksibilna osoba s izraženom željom za učenjem, a poslodavac će posebno cijeniti i važu preciznost, točnost te sklonost timskom radu. Na oglas se možete prijaviti do 12. studenog.

Fagus je vodeći distributer premaza za dekoraciju, zaštitu, obnovu i održavanje drva u interijeru i eksterijeru te dekorativnih premaza za podove i zidove na području Hrvatske. Tvrtka zapošljava za stalni radni odnos voditelja materijalnog i financijskog poslovanja završenog fakulteta ili više škole ekonomskog usmjerenja. Svi zainteresirani na oglas se mogu prijaviti do 21. studenog.

Lipik Glas jedan je od najvećih proizvođača u svijetu stakla u području automobilske industrije, zrakoplovstva, brodogradnje, željeznice i arhitekture. Tvrtka ima natječaje za čak sedam radnih pozicija na koje se možete prijaviti do 11. studenog: administrator u nabavi, administrator u prodaji, suradnik u ljudskim potencijalima, tehnolog/tehničar u proizvodnji/tehničkom uredu, radnik u proizvodnom pogonu, suradnik u računovodstvu te mlađi suradnik kontrole kvalitete. Mjesto rada je Lipik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:40