MojPosao

Tražite posao? Velika austrijska kompanija zapošljava u svojoj zagrebačkoj podružnici

Stanton Chase traži zaposlenika za svog klijenta koji je vodeći svjetski industrijski igrač
Ilustracija, radnici
 Getty Images

BADEL 1862 d.d. je vodeća prehrambena kompanija u regiji, ponosi se činjenicom da uspješan tim zaposlenika već više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brendove, kombinirajući znanje i iskustvo prijašnjih generacija s energijom i novim znanjima koje donose mladi ljudi. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji: Vinogradarski radnik - traktorist. Mjesto rada je Benkovac. Ako posjedujete iskustvo rada s poljoprivrednom mehanizacijom i vozačku dozvolu B i F, prijavite se na oglas do 25. lipnja. Nude daljnje usavršavanje i profesionalan razvoj u kompaniji s dugogodišnjom tradicijom.

Projektni biro P45 d.o.o. osnovan je 1954. godine, a ove godine slave 65 godina uspješnoga rada. Specijalizirani su za djelatnost projektiranja objekata niskogradnje (ceste, objekti, parkirališta, parkirne kuće, aerodromi, vodovodi, kanalizacije i regulacije vodotoka) i geodetske radove na objektima niskogradnje. Pozivaju sve zainteresirane da se prijave na oglas za radno mjesto: Projektant prometne infrastrukture u Zagrebu. Posao uključuje projektiranje objekata prometne infrastrukture, rad u timu, dinamično i motivirajuće radno okruženje. Nude stalni radni odnos, službeni mobitel i dodatnu edukaciju. Prijave su otvorene do 1. srpnja.

BISTRO MZ, „KOD SRBINA“ otvoren je 2002. godine te pod palicom mlađih naraštaja obitelji Labus uspješno nastavljaju tradiciju. Najpoznatiji su po specijalitetima srpske nacionalne kuhinje te obilatim i kvalitetnim gablecima po prihvatljivim cijenama. Svoj uspješan tim žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji: Konobar. Mjesto rada je Zagreb. Od kandidata očekuju ljubaznost, komunikativnost, organiziranost, urednost, spremnost na učenje i timski rad te rad na kasi. Prijavite se na oglas do 25. lipnja.

SWING Software d.o.o. razvija alate i aplikacije koje koriste IT odjeli, poslovni korisnici i konzultanti u preko 60 zemalja, uključujući i niz najvećih kompanija s popisa Fortune Global 500. Pridruži se timu u Splitu kao Sales Development Representative i sudjeluj u prodaji softvera na globalnom tržištu. Kao član tima, spojit ćeš svoj talent za prodaju i interes za tehnologiju, a uz to naučiti puno o B2B marketingu i o razvoju softverskih proizvoda. Prijave na oglas se zaprimaju do 29. lipnja.

Kaufland Hrvatska k.d. je međunarodni trgovački lanac koji posluje u ukupno 7 europskih zemalja. Osim Hrvatske, možete ih pronaći u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, a svoje poslovanje trenutno šire i na područje Australije. Svojom najvećom snagom smatraju zaposlenike, a sada žele povećati svoj tim sa zaposlenicima na poziciji Skladištar/ Radnik na pripremi robe. Tvoji zadaci će biti: prikupljanje robe iz skladišta, priprema robe za otpremu u poslovnice, skladištenje robe prema odrednicama sustava za komisioniranje i prijevoz praznih paleta i otpada na predviđena mjesta. Mjesto rada je Jastrebarsko, a prijave se zaprimaju do 18. srpnja.

Stanton Chase traži zaposlenika za svog klijenta koji je vodeći svjetski industrijski igrač. Podružnicu u Zagrebu žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji: Legal Manager. Ako imate visoku stručnu spremu, najmanje 5 godina radnog iskustva i aktivno koristite engleski u govoru i pismo, prijavite se na oglas do 4. srpnja.

Ljekarna Frebel je osnovna 1993. godine te je prva te vrste počela snabdijevati naše tržište osim s domaćim lijekovima i medicinskim proizvodima i visoko kvalitetnim asortimanom lijekova iz čitavog svijeta. Prijavite se na oglas za rad u ljekarni na poziciji: Magistar farmacije. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:41