MojPosao

Tražite posao? Traži se projekt menadžer i voditelj EU projekata, nude plaću do 12.000 kn

BCD za poslovno savjetovanje zapošljava Voditelja EU projekata za izradu poslovnih planova i studija
Ilustracija
 Marko Todorov / CROPIX

Tvrtka Kopun i Kopun pruža usluge revizije, računovodstva te poreznog i poslovnog savjetovanja, a trenutno zapošljava Specijalista za obračun plaća. Očekuje vas dinamičan posao, kontinuirani razvoj i stjecanje novih znanja i vještina te ugovor na neodređeno radno vrijeme. Na oglas se možete prijaviti do 9. veljače.

Roca Croatia traži kandidate za više radnih pozicija: Customer Service Officer i Tehnolog u proizvodnji za rad u Zaprešiću te Project Manager za rad u Beogradu. Traže se kreativni kandidati posvećeni detaljima i spremni na učenje, a rok za prijavu na sve oglase je 3. veljače.

BCD za poslovno savjetovanje zapošljava Voditelja EU projekata za izradu poslovnih planova i studija te prijava na natječaje i pružanje usluga edukacija. Poslodavac vam omogućava stručno usavršavanje, fleksibilno radno vrijeme, službeni mobitel te plaću od 6.000 do 12.000 kuna. Prijave na oglas traju do 11. veljače.

Tvrtka Eloda vodeći je hrvatski proizvođač auto-elektro dijelova i traži Voditelja proizvodnje s pet godina radnog iskustva, poznavanjem rada na računalu i poznavanjem engleskog jezika. Od vas se traže i komunikacijske sposobnosti te sposobnost rukovođenja i upravljanja ljudskim resursima. Rok za prijavu na oglas je 11. veljače.

Forch već devetnaest godina posluje na području cijele Hrvatske, a tvrtka upravo zapošljava Asistenta u produkt menadžmentu. Nudi vam se stalno radno mjesto, dinamična, pozitivna i produktivna radna atmosfera te mogućnost osobnog razvoja u međunarodnoj tvrtki. Na oglas se možete prijaviti do 13. veljače.

Zagrebačka pivovara do 19. veljače ima otvorene natječaje za sljedeće radne pozicije: Tehničar u kontroli kvalitete i Pomoćni radnik u proizvodnim operacijama za rad u Zagrebu, Unapređivač prodaje za rad na području Istre i Kvarnera te Unapređivač prodaje u Dalmaciji.

TIA Partner zapošljava Vozača-dostavljača za preuzimanje i transport povratne ambalaže i gotovih proizvoda do skladišta kupaca. Svoju molbu i životopis možete poslati do 5. veljače.

Studenac traži veći broj djelatnika za rad na radnom mjestu Prodavač. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, komunikativnost i sklonost timskom radu a poželjno je i radno iskustvo u trgovini na istim ili sličnim poslovima. Rok za prijavu je 12. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:27