MojPosao

Tražite posao? Traže se prodavači, poslovođe, skladištari, administratori i knjigovođe

Za novu Tommy Hilfiger trgovinu u Designer Outlet Croatia traži se Asistent u prodaji
Financijski menadžer, ilustracija
 Profimedia, Alamy

Eurorobot d.o.o. generalni je uvoznik iRobot proizvoda za Republiku Hrvatsku. iRobot je jedan od vodećih svjetskih proizvođača taktičkih, industrijskih i kućnih robota. Traže radnika za poziciju: Skladištar/dostavljač . Uvjeti: minimalno srednja stručna sprema, rad na računalu s naglaskom na MS Office, komunikativnost i pozitivan stav prema poslu. Prijavi se na oglas do 2. ožujka.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske te traže pojačanje za posao: Prodavača, Zamjenika poslovođe, Poslovođu, Referenta u kontrolingu i Sistem inženjera za gradove Dubrovnik, Pula, Rijeka, Omiš te za područje Splitsko - dalmatinske županije, Šibensko – kninske županije, Zadarske županije, Dubrovačko – neretvanske županije i Istarske županije. Prijavite se do 8. ožujka.

HILFIGER STORES d.o.o. za trgovinu dio je grupe PVH, jedne od svjetskih najvećih tekstilnih grupa sa više od 30 000 zaposlenih. Za novu Tommy Hilfiger trgovinu u Designer Outlet Croatia centru u Rugvici traže Asistenta u prodaji. Ukoliko imate iskustvo u prodaji, pozitivan stav, orijentiranost prema kupcu, timski rad i entuzijazam prijavite se do 11. ožujka.

C.E.M.P. d.o.o. (Članica Larger grupe) je uspješna tvrtka koja traži članove tima za sudjelovanje u projektu izgradnje najvećeg vjetroparka u ovom dijelu Europe. U potrazi su za: Diplomiranim inženjerom elektrotehnike, Administratorom, Samostalnim knjigovođom i Diplomiranim inženjerom građevinarstva. Ukoliko ste samoinicijativni, orijentirani ka rezultatima, komunikativni, spremni na učenje te posjedujete profesionalna znanja i stručnosti prijavite se do 12. ožujka.

Nepce svijet d.o.o. je mlada i multi funkcionalna tvrtka sa zavidnim udjelima u organizaciji evenata i koncerata. Svi zainteresirani prijavite se za posao Kuhar ukoliko imate srednju stručnu spremu - ugostiteljski smjer (kuhar), poznajete modernu gastronomiju, imate minimalno dvije godine iskustva u kuhinji restorana/hotela te ste odgovorni i samostalni u radu. Prijave su moguće do 5.ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:12