MojPosao

Tražite posao? Traže se magistar farmacije, a zagrebačka tvrtka nudi plaću do 10.000 kn

Verba Centar u Zagrebu zapošljava Voditelja projekta u prevoditeljskog agenciji za 6.000 kuna
Ilustracija, ljekarna
 Profimedia, Sciencephoto RM

Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost Ljekarne Vaše zdravlje zapošljava Magistra farmacije u Vukovaru, Zagrebu i Zadru. Poslodavac nudi mogućnost smještaja i stalni radni odnos. Svoje prijave možete slati do 21. rujna.

Teen shop u Zadru zapošljava Prodavača. Idealan kandidat ima barem godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a poželjno je i da poznavanje engleskog jezika. Natječaj traje do 21. rujna.

Krka-Farma u Osijeku, Sisku i Karlovcu zapošljava Samostalnog stručnog suradnika za rad u marketingu farmaceutike. Nudi vam se rad u međunarodnom poslovnom okruženju, profesionalni rast, razvoj karijere i mogućnost napredovanja. Na oglas se možete prijaviti do 19. rujna.

Decentia u Zagrebu zapošljava više djelatnika na poziciji Prodavača u trgovini mješovite robe. Od kandidata se traži urednost, točnost i spremnost na timski rad. Rok za prijavu na oglas je 20. rujan.

Unutar tvrtke J&K posluje autopraonica za koju se traži Radnik u autopraonici. Poslodavac nudi plaću od 5500 do 6000 kuna s mogućnosti bonusa, podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom te stranih radnika. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 19. rujan.

PERI oplate i skele u Zagrebu zapošljava Voditelja poslovanja na oplatnim pločama. Nudi vam se dobro radno ozračje, stimulativna primanja, stručno usavršavanje unutar tvrtke te sigurna poslovna perspektiva. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu 24. rujan.

Stolarski obrt Svilić je obrt s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji namještaja. U Vrbovcu zapošljavaju Montera namještaja, a nudi vam se stalni radni odnos. Na oglas se možete prijaviti do 5. listopada.

Proplastika zapošljava Radnika u proizvodnji na strojevima za vakumiranje. Od kandidata se traži završena srednja stručna sprema, godinu dana radnog iskustva te vozačka dozvola B kategorije. Na oglas se možete prijaviti do 20. rujna.

Clean Air Solution zapošljava Komercijalista za rad na terenu. Ponuđena je plaća od 3200 do 10000 kuna. Prijave na oglas traju do 20. rujna.

Verba Centar u Zagrebu zapošljava Voditelja projekta u prevoditeljskog agenciji. Nudi vam se mogućnost neprekidnog stručnog usavršavanja, rad u pozitivnoj radnoj klimi i međunarodnom okruženju te plaća od 6000 kuna nadalje. Na oglas se možete prijaviti do 19. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:56