MojPosao

Tražite posao? Traže se logoped i farmaceut, a Nikas zapošljava marketing menadžera

Klinički bolnički centar Rijeka zapošljava Defektologa/logopeda na neodređeno vrijeme, a PBZ pojačanja za Rijeku i Poreč
Ilustracija
 Nils Hendrik Müller / Profimedia, Cultura RF

Privredna Banka Zagreb poziva vas da se priključite njihovom timu na poziciji Službenik u Upravljanju gotovinom. Mjesto rada su Rijeka i Poreč, a idealan ste kandidata poznajete li osnove rada na računalu te engleski jezik. Iskustvo u radu s gotovinom je prednost, baš kao i izražena organiziranost u obavljanju radnih zadataka. Rok za prijavu je 3. srpanj.

M.I. Hršak za proizvodnju, trgovinu i usluge traži kandidata s tri godine radnog iskustva za posao Voditelja proizvodnje metalnih konstrukcija. Posao se obavlja u Sisku, a poslodavac vam nudi stalni radni odnos. Prijaviti se možete do 4. srpnja.

Tvrtka Nikas traži Brand i marketing Managera. Ovi zaljubljenici u hranu zalažu se za vrhunsku kvalitetu pa tako na hrvatskom tržištu zastupaju visoko priznate i svjetske prehrambene brendove. Poslodavac traži kandidata s fakultetskom diplomom dok je radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Rok za prijavu na oglas je 3. srpanj.

Klinički bolnički centar Rijeka zapošljava Defektologa/logopeda u radni odnos na neodređeno vrijeme. Uz molbu i životopis potrebno je priložiti presliku diplome, domovnice, potvrdu o radnom iskustvu te potvrdu o nekažnjavanju. Požurite s prikupljanjem potrebne dokumentacije jer oglas traje do 12. srpnja!

Obala Grupa iz Zagreba traži kandidate sa završenom srednjom stručnom spremom za popunjavanje radnih mjesta Skladištar-dostavljač te Voditelj skladišta. Nudi vam se izazovno i dinamično radno okruženje u kojem se prepoznaje timski rad, ali i kvalitete pojedinca uz mogućnost napredovanja. Rok za prijavu na oglase je 1. srpanj.

Rotometal alati je ekskluzivni zastupnik i partner Hoffmann Group, vodećeg europskog proizvođača i trgovca industrijskog alata. U svoj prodajni tim tvrtka zapošljava više djelatnika na poziciji Prodajni predstavnik te više djelatnika na poziciji Prodajni savjetnik/stručni suradnik. Prijavu na oglase možete poslati do 11. srpnja.

International Evona d.o.o. hrvatska je podružnica multinacionalnog holdinga Ritzio International koji posjeduje automat klubove diljem Europe. Za rad u više hrvatskih gradova traže se kandidati za poziciju Operater – blagajnik u automat klubu. Nude vam se redovna primanja te dodatna stimulativna primanja, brzo napredovanje te mogućnost stalnog radnog odnosa. Prijave traju do 11. srpnja.

Phoenix Farmacija zapošljava Magistra farmacije u ljekarni. Mjesto rada je Pag, a poslodavac osigurava smještaj za one koji ne žive u okolici Paga te nudi rad na neodređeno vrijeme. Požurite s prijavom, oglas traje do 1. srpnja!

Tvrtka Holosys isporučuje napredna rješenja iz domene elektroničkih, informatičkih i komunikacijskih tehnologija. U cilju osnaživanja tima i dodatnog razvoja poslovanja, traže kandidate za sljedeća radna mjesta: Embedded SW razvojni inženjer, .NET Programer i Pomoćni tehničar/inženjer u razvojnom timu. Rok za prijavu na oglase je 1. srpanj, požurite!

Tvrtka TC na području Hrvatske posluje već više od deset godina, sa sjedištem u Belom Manastiru te poslovnicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu gdje su stvorili uspješne timove. Sada je prilika da im se pridružite jer zapošljavaju na pozicijama: Serviser rashladnih uređaja - frigomehaničar i Serviser rashladnih uređaja za točeno pivo – serviser KEG. Oglasi traju do 21. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:38