MojPosao

Tražite posao? Traže se barmeni, hotelski menadžeri, wellness terapeuti, kuhari i sobarice

Maistra d.d. hoteli traže recepcionera, animatora, konobara, kuhara i sobara
Ilustracija, konobar na plaži
 Profimedia, Marka

Posjetite Sajam poslova u turizmu 2019. koji traje od 20. veljače do 27. veljače. Sajam nudi više od 170 oglasa za posao, na kontinentu i obali. Sajam je virtualnog karaktera i dostupan je putem svih uređaja (računala, mobitela, tableta).

Maistra d.d. hoteli, resorti i apartmani za svoj uspjeh i rast mogu zahvaliti motiviranim zaposlenicima koji vole raditi svoj posao. U cilju unapređenja poslovanja traže zaposlenike za pozicije: Recepcionar, Animator, Konobar, Kuhar, Sobar i ostala zanimanja za rad u Rovinju, Vrsaru, Zagrebu i Dubrovniku. Uvjeti rada: profesionalno, dinamično okruženje, ulaganje u razvoj zaposlenika, napredovanje i mogućnost rada tijekom cijele godine. Prijave se mogu izvršiti do 27. veljače.

Radisson Blu Resort & Spa, Split (Hotel Split d.d) ponosni su na kontinuirani uspjeh, brojne nagrade i pozicioniranje među najbolje hotele u Republici Hrvatskoj. Trenutno su u potrazi za radnicima: Barmen/Voditelj smjene u baru, Telefonist, Hotelski menadžer – pripravnik, Voditelj restorana, Recepcionar i druga potrebna radna mjesta. Nude redovita primanja, mogućnost bonusa, besplatan topli obrok te mogućnost produljenja ugovora ili rada u inozemnim hotelima unutar grupacije nakon sezone. Mjesto rada je Split, a prijave primaju do 27. veljače.

Le Meridien Lav (GRAND HOTEL LAV d.o.o.) u Splitu je dio najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International sa portfolijom od 6.000+ hotela, za svoj odjel Wellnessa i Spa traži osobe za sezonska radna mjesta: Wellness terapeut / Kozmetičar / Maser, Barmen, Pomoćnik za prtljagu, Sobar/Sobarica, Kuhar orijentalne kuhinje i ostalo potrebno osoblje. Odabranim kandidatima nude: rad u internacionalnom okruženju gdje se vaše ideje ne samo cijene već i provode, edukaciju i smještaj za kandidate van Splitsko- dalmatinske županije. Prijave su moguće do 27. veljače.

Lafodia Hotel & Resort (Anker grupa d.o.o.) je potpuno renovirani hotel sa 4 zvjezdice, smješten u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu. U potrazi su za: Sobar/sobarica, Kuhar, Konobar, Mornar, Tehničar u održavanju i ostala potrebna zanimanja. Postanite zaposlenik u Lafodia Hotel & Resortu s udobnim smještajem, obrokom, dodatkom za rad nedjeljom i praznicima te slobodnim danom u tjednu. Ukoliko želite raditi na otoku Lopudu javite se do 27. veljače na oglas.

Bluesun Hotels & Resorts (Sunce Koncern d.d.) najveća vrijednost su zaposlenici te za nadolazeću sezonu 2019. traže visokomotivirane i odgovorne osobe za radno mjesto: Pekar, Sobar/Sobarica, Wellness terapeut, Samostalni radnik u proizvodnji povrća, Mesar i srodna zanimanja. Mjesta rada su: Bol, Supetar, Brač, Starigrad Paklenica i Marija Bistrica. Bluesun Hotels & Resorts nudi osiguran smještaj i prehranu, edukaciju i mogućnost napredovanje. Prijavite se do 27. veljače i postanite dio dinamičnog i stabilnog poslovnog okruženja.

Sunset Beach Dubrovnik (Dubrovački zalasci sunca d.o.o.) jedno od najljepših odmarališta na jadranskoj obali, nekoliko kilometara od dubrovačke stare gradske jezgre. Kako bi ostvarili svoju viziju potrebni su im djelatnici: Konobar, Kuhar, Voditelj restorana, Hostesa, Banjin/djelatnik na plaži i ostala potrebna zanimanja. Članovima tima omogućavaju usavršavanje i napredovanje u struci, stoga se prijavite se već danas ili najkasnije do 27. veljače 2019.

Falkensteiner Hotels & Residences grupacija ima više od 30 hotela u Europi. Traže zaposlenike za radu u dinamičnoj i izazovnoj radnoj atmosferi. Ukoliko ste proaktivni ste i ambiciozni javite se za jednu od navedenih pozicija: Konobar, Pomoćni kuhar, Barmen, Sobar/sobarica, Recepcionar i ostala radna mjesta. Uvjeti rada: edukacija i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog napredovanja, timski rad i dodatna usavršavanja u Falkensteiner Akademiji. Prijave su moguće do 27. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:06