MojPosao

Tražite posao? Poznati splitski restoran radnicima nudi smještaj i plaću do 9.000 kuna

Restoran Giaxa u Splitu ima otvoreni natječaj za pomoćnog kuhinjskog radnika
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled aktivnih oglasa za posao. Izdvajamo sljedeće poslodavce i radne pozicije:

Mea Gea d.o.o. mala je, ali dinamična tvrtka koja se bavi proizvodnjom i prodajom većinom tekstilnih stvari za mame i bebe. Trenutno su u potrazi za krojačom/šivačom u stalni radni odnos. Od kandidata se očekuje dvije godine iskustva, a prijava je moguća do 6. rujna putem oglasa na MojPosao.net portalu.

Restoran Giaxa u Splitu ima otvoreni natječaj za pomoćnog kuhinjskog radnika. Neto plaća iznosi od 8.000 do 9.000 kuna, a poslodavac osigurava i smještaj. Prijavite se još danas!

Smit Commerce je renomirana tvrtka za trgovinu građevinskim i instalacijskim materijalom. Zbog proširenja obujma posla traže veći broj djelatnika: djelatnik prijema robe, administrator općih poslova, komercijalist nabave i podaje sanitarija i kupaonskog namještaja, prodavač i djelatnik otpreme robe. Klik na oglase za dodatne informacije i prijavu.

Markoja d.o.o. jedan je od vodećih sistem integratora u telekomunikacijskom sektoru. Poslujući više od 25 godina na području Hrvatske i šire regije, tvrtka je fokusirana na tri osnovna područja koja obuhvaćaju mrežnu infrastrukturu, radijske komunikacije te automatizaciju i energetiku, a trenutno su u potrazi za tehničarom. Posao obuhvaća i rad na terenu u Hrvatskoj te na području inozemstva. Rok prijave je do 25. kolovoza u ponoć, a oglas je objavljen na portalu MojPosao.net.

Europe magnetic therapy traži agente u pozivnom centru. Lokacija rada je Split, radno vrijeme je od 8 do 16 sati, ne rade se nedjelje ni blagdani, dok subote nisu obavezne. Javite se poslodavcu putem MojPosao portala, najkasnije do 30. kolovoza.

Niste pronašli posao za sebe? Pregledajte preostalu ponudu, aktivno je gotovo 5.000 oglasa za rad u Hrvatskoj i inozemstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:12