MojPosao

Tražite posao? Postanite dio tima koji leti u više od 150 destinacija na šest kontinenta

Martin Gross, regionalni menadžer za Austriju, Hrvatsku, Sloveniju, Slovačku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju
 Emirates / Hanza media

Emirates leti u više od 150 destinacija na šest kontinenta. Ovo je tvoja prilika da postaneš dio tima jer su u potrazi za kabinskim osobljem. Ostvari svoj san i leti na mnoge destinacije. Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati, a prijave se zaprimaju do 19. kolovoza.

Obala Grupa d.o.o. je među vodećim regionalnim tvrtkama koje se bave proizvodnjom i distribucijom renomiranih brendova: Orangina, Limona, Spezi, RUF, Zonin i dr . Zbog proširenja svog poslovanja pozivaju vas da se pridružite timu na radnom mjestu: Referent u odjelu komercijalne podrške kupcima - Customer service u Zagrebu. Glavni zadatak Customer Service tima je osigurati otpremu proizvoda u skladu sa željama i potrebama kupaca provedbom sljedećih aktivnosti: zaprimanje i upisivanje narudžbi u poslovni sustav, izrada otpremnica, komunikacija s kupcima u vezi isporuka, izrada računa i ostale dokumentacije te suradnja s prodajnim timom, financijama i cijelim logističkim timom kako bi uspješno upravljali procesom prodaje. Ukoliko ste se pronašli u ovom opisu, prijavite se do 19. kolovoza.

MAGDALENA - klinika za kardiovaskularne bolesti Medicinskog fakulteta Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku omogućuje svim svojim pacijentima jedinstvenu i sveobuhvatnu kardiovaskularnu skrb. Kompetentnošću i stalnim osposobljavanjem djelatnika te osiguravanjem adekvatne opreme i tehnologije postižu izvrsnost usluge. Pozivaju vas da se prijavite na natječaj za otvorenu poziciju: Pomoćni djelatnik u zdravstvu. Nude mogućnost Ugovora na neodređeno vrijeme, kontinuiranu edukaciju i naknadu troškova prijevoza. Mjesto rada su Krapinske toplice, a natječaj je otvoren do 26. kolovoza.

Amo dizajn JJ d.o.o. je inspiriran urbanim načinom života. AMDS JEANS je hrvatski modni brand jeans i casual odjeće. AMDS JEANS grupacija ima više od 55 trgovina te se kontinuirano šire. Traže proaktivnu osobu spremnu na nove poslovne izazove koja voli rad u dinamičnom okruženju: Djelatnik u održavanju - Zagreb. Ako ste svestrana, odgovorna, motivirana i vrijedna osoba kojoj je bitan timski rad kao i uspješnost u samostalnom izvođenju poslova te se volite baviti popravcima i održavanjem raznih uređaja i prostora svakako se prijavite za ovu poziciju do 20. kolovoza.

Elicom d.o.o. za elektrotehničku i graditeljsku djelatnost, osnovan je 1994. godine na pouzdanim temeljima prethodne 15 - godišnje elektrotehničke - obrtničke djelatnosti. Traže djelatnika za radove pripreme i ličenja niskih čeličnih konstrukcija Ličilac/ Soboslikar u Zagrebu. Vrsta zaposlenja je stalni radni odnos, a prijave se zaprimaju do 19. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:19