MojPosao

Tražite posao? Pogledajte tko sve zapošljava ovog tjedna, nude se plaće do 11.000 kuna

Alpe Adria Sport za radnika u windsurf i tenis centru nudi plaću od 6.000 do 9.000 kn
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

MojPosao izdvaja poslove koji bi vas mogli zainteresirati – prijavite se!

Popularni zagrebački bistro MZ „Kod Srbina“ traži Djelatnika u kuhinji, za pripremu hrane po narudžbi gostiju. Od kandidata se traže urednost, brzina, organiziranost te spremnost na učenje i timski rad. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a rok za prijavu je 28. travanj.

Tvrtka 4sec d.o.o. treba Poslovnog tajnika – voditelja ureda. Imate li SSS/VŠS ekonomskog smjera te iskustvo u poslovima računovodstva i knjigovodstva, pošaljite svoju prijavu do 20. travnja.

Sistem-Nadzor bavi se tehničkom zaštitom te podrškom za vodeće hrvatske teleoperatere te u posljednjih godinu dana i za njemačkog partnera Deutsche Telekom na području grada Stuttgarta. A upravo za rad u Njemačkoj traži se Monter kablova – mjerač bakrenih podzemnih telekomunikacijskih instalacija. Poslodavac nudi plaću od 7.500 do 11.000 kuna (za probni period do max 3 mjeseca), osigurava smještaj te podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Alpe Adria Sport zapošljava Radnika u windsurf i tenis centru za ljetnu sezonu u kampu Šimuni na otoku Pagu. Poslodavac nudi plaću od 6.000 do 9.000 kuna te nudi mogućnost stalnog zaposlenja, smještaj i prehranu. Rok za prijavu na oglas je 2. svibanj.

Mlinar d.d. nastavlja širiti i unapređivati svoje poslovanje te zapošljava Prodavača pekarskih proizvoda. Nudi vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji, sigurna primanja i poticajno radno okruženje. Zaposlenicima koji će raditi sezonske poslove nudi se osiguran smještaj te dodatne financijske pogodnosti kao i mogućnost rada u sustavu nakon sezone.

Salvus d.o.o. jedna je od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija u regiji koja se bavi veleprodajom lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani. Za rad u Rijeci traži Stručnog suradnika za obilazak liječnika i ljekarnika te provedbu marketinških i komercijalnih aktivnosti. Poslodavac nudi stalni radni odnos.

Zvijezda d.d. traži proaktivne i motivirane Pretprodavače spremne pridružiti se njihovom odličnom prodajnom timu. Idealni kandidati imaju SSS, barem godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te poznaju tržišno poslovanje i posjeduju vozačku dozvolu. Prijave traju do 1. svibnja.

Kaufland zapošljava više Voditelja poslovnice. Uvjet su minimalno dvogodišnje radno iskustvo u prodaji, napredno poznavanje Office paketa, vozačka dozvola te spremnost na preuzimanje odgovornosti. Prijave traju do 17. svibnja.

Smart Point Adria zapošljava na pozicijama PR Executive i BTL Project Executive. Detaljnije informacije i uvjete potražite u oglasima na koje se možete prijaviti do 25. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:59