MojPosao

Tražite posao? Ovoga tjedna zapošljava Kaufland, nudi iznadprosječna primanja i smještaj

Tommy traži djelatnike na nekoliko pozicijama, a na oglase se možete prijaviti do 5. lipnja
Ilustracija, Kaufland
 Marko Todorov / Hanza

Izdvajamo iz aktualne ponude poslova

Kaufland zapošljava Sezonske radnike u prodaji na području Pule, Umaga, Poreča, Makarske, Trogira i Šibenika. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, plaća troškove prijevoza do poslovnice na obali, osigurava smještaj, pokriva trošak javnog prijevoza u mjestu rada, prema zakonskim odredbama plaća prekovremeni i noćni rad te rad nedjeljom i blagdanima. Rok prijave: 5. lipanj.

Interigre zapošljava Hostese/Operatere u automat klubu u Šibeniku, Buzetu, Dubrovniku, Splitu i Zagrebu. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu na oglas do 1. lipnja.

Tommy traži djelatnike na sljedećim pozicijama: Čistač/Čistačica, Vozač teretnog vozila, Skladištar, Poslovođa, Zamjenik poslovođe, Voditelj odjela, Prodavač, Prodavač u ribarnici i gastro odjelu, Mesar. Na sve oglase možete se prijaviti do 5. lipnja.

Yacht Life zapošljava Spremača/Spremačicu - Čistača/Čistačicu na plovilima. Posao se obavlja subotom u vremenu od 08:00 do 16:00 sati, u Marini Kaštela u Kaštel Gomilici. Informacije o vrsti zaposlenja i plaći pronađite u oglasu na MojPosao.

Divota Apartment Hotel smješten u Splitu zapošljava na čak šest pozicija: Voditelj recepcije, Glavni sobar/sobarica, Zamjenik glavnog sobara/sobarice, Sobar/sobarica, Djelatnik u praonici rublja, Vrtlar. Provjerite uvjete i prijavite se na oglase do 8. lipnja.

TUI Sensimar je također u potrazi za djelatnicima! Traži se: Šef kuhinje, Kuhar, Konobar, Barmen i Pomoćni radnik u hotelu. Djelatnici su potrebni u Živogošću i Makarskoj, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglase do 8. lipnja.

Medora zapošljava Kuhara u Podgori za pripremu toplih i hladnih jela, jela po narudžbi te za sastavljanje jelovnika. Osiguran je smještaj i dva topla obroka, a postoji i mogućnost cjelogodišnjeg rada. Prijavite se na oglas do 4. lipnja.

Ekohold je u potrazi za Vozačem kaminona s dizalicom C+E u tuzemnom transportu. Riječ je o prijevozu sekundarnih sirovina te o utovaru i istovaru istih s kranom. Ako ste zainteresirani za posao, prijavite se na oglas do 4. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:36