MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju se magistri farmacije, projektanti, mesari...

SEDRA consulting traži osobu za stalni radni odnos na poziciji projektanta
Ilustracija
 Vlado Kos / Hanza Media

Kaufland Hrvatska k.d. je međunarodni trgovački lanac koji posluje u ukupno 7 europskih zemalja. Svojom najvećom snagom smatraju zaposlenike, a sada žele postati još snažniji zapošljavanjem novih radnika i to na poziciji Mesar. Imaš minimalno srednju stručnu spremu: mesar, kuhar i posjeduješ odgovarajuće iskustvo na sličnim poslovima. Odlikuje te ljubaznost i usmjerenost na potrebe kupaca, tvoj način rada odlikuje pouzdanost, dinamičnost i prilagodljivost te želiš stjecati nova znanja i iskustva u dinamičnom okruženju trgovine, onda se prijavi putem linka do 19. lipnja. Mjesto rada je Zadar.

Vulkal d.o.o. je dugi niz godina vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj kada je u pitanju distribucija pneumatika i naplataka za osobna, kombi i laka teretna vozila, terenska i SUV vozila, autobuse i teretna vozila, građevinsku i poljoprivrednu mehanizaciju i druga vozila. Objavljuju natječaj za radno mjesto: Referent prodaje autoguma. Opis posla se sastoji od rada na prodajnom pultu (prodaja pneumatika za osobna, teretna i poljoprivredna vozila i ostalog asortimana) i komunikacije sa strankama. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 18. lipanj.

SEDRA consulting d.o.o. posluje od 2012. godine te se vodi time da poslovni uspjeh cijelog poslovnog sustava počiva na postizanju zadovoljstva i ispunjenju očekivanja svojih klijenata. Traže osobu za stalni radni odnos na poziciji: Projektant. Imaš li visoku stručnu spremu, članstvo u HKIG-u, iskustvo rada u programu Urbano, vozačku dozvolu B kategorije i znanja engleskog jezika (poželjno) javi se na natječaj do 18. lipnja. Mjesto rada je Zagreb.

E PLUS d.o.o. - Elipso je najveći hrvatski lanac trgovina kućanskih aparata. U ponudi imaju preko 7.000 raznih artikala bijele tehnike, audio i video uređaja, informatičke i foto opreme. Ako želiš postati dio velike Elipso obitelji, radišna si i odgovorna osoba, svakako se prijavi za radno mjesto: Skladišni radnik. Opis posla: slaganje robe, utovar, istovar te pakiranje i deklariranje, a za to će odabrani kandidat imati plaću najmanje 5000 kuna. Prijašnje iskustvo nije bitno - novi kolege naučit će te svemu što je važno. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 22. lipnja.

Ljekarne VAŠE ZDRAVLJE moderna je ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti ljekarnika stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem. Danas se u sastavu Ljekarni Vaše zdravlje nalazi 30 ljekarni diljem Hrvatske. Prijavi se za radno mjesto: Magistar farmacije. Posjeduješ li visoku stručnu spremu, magistra farmacije, položen stručni ispit i važeću licencu za samostalni rad, poznavanje rada na računalu te pedantnost i komunikacijske vještine te poznaješ Eskulap program za ljekarne (poželjno) prijavi se do 25. lipnja putem linka za prijavu. Mjesto rada je Opatija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:52