MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju se dostavljači, skladištari, kuhari, prodavači...

Tvrtka Salesianer Miettex, industrijska praonica rublja ima otvoreno nekoliko pozicija
Dostavljač, ilustracija
 Profimedia, Cultura RF

SALESIANER MIETTEX Lotos d.o.o. industrijska praonica rublja je tvrtka osnovana 1916. godine, kao tradicionalno austrijsko poduzeće koje je sve do danas ostalo u obiteljskom vlasništvu. Razvijajući se od jednostavne praonice, poduzeće je doseglo vodeću poziciju na tržištu u području pružanja usluga najma tekstila u Austriji, Hrvatskoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Češkoj, Sloveniji i Srbiji. U svom timu žele zaposliti: Vozač / dostavljač robe, Radnik u expeditu i Radnik u praonici rublja. Prijave su moguće do 14. svibnja.

Versage Boutique je butik s ekskluzivnom odjećom. Javite se na oglas za radno mjesto Prodavač ako volite modu i pratite modne trendove. Potrebno je znanje engleskog jezika, a mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 10. svibnja.

Lesnina H. d.o.o. poznata je svakom hrvatskom kupcu već 70 godina svojom tradicijom i kvalitetom, a znanje, iskustvo i uvažavanje zajedničkog poslanstva tvrtke doveli su Lesninu na mjesto vodećeg trgovca u opremanju doma u Hrvatskoj i regiji. Uključite se u proces odabira za radno mjesto: Kuhar u Ivanja Reki. Potrebno je minimalno 1 godina radnog iskustva na radnom mjestu kuhar te da ste po struci kvalificirani kuhar. Prijavite se na oglas do 7. svibnja.

Roca Croatia prisutna je u 135 zemalja svijeta s 82 tvornice i više od 24.000 zaposlenika. Imaju preko 100 godina iskustva u proizvodnji proizvoda za kupaonice. U svoj tim žele zaposliti: Key Account Project Manager. Mjesto rada je Zaprešić. Nude rad u međunarodnom okruženju, rad na zanimljivim projektima, izvanredne mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj te bonuse i nagrade za izvrstan rad. Rok prijave je 9. svibanj.

Lagermax AED Croatia d.o.o. najkvalitetniji je logističar u Hrvatskoj prema recentnom istraživanju kvalitete Business Qudal - QUality meDAL. U svojih 19 godina djelovanja iskazali su se kao lider na području logistike, nacionalnog i internacionalnog transporta, u poslovima carinskog posredovanja, a ulaskom u EU, Intrastat zastupanjem. Trenutno traže 4 izvršitelja na radnom mjestu: Skladištar. Mjesto rada je Kukuljanovo, a opis posla je manipulacija robom u skladištu. Prijave su moguće do 6. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:52