MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju se dostavljači, skladištari, kuhari, prodavači...

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

2.5.2019. u 15:41

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

2.5.2019. u 15:41

, Image: 295606590, License: Royalty-free, Restrictions: Specifically, you may not use the Images in ways or contexts that might reasonably be construed as pornographic, defamatory, libellous or otherwise unlawful;
Specifically, you may not use images depicting any model in any unduly controversial or unflattering context, unless accompanied with a statement indicating that the person is a model and the images are being used for illustrative purposes only., Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Cultura RF
Profimedia, Cultura RF

Dostavljač, ilustracija

SALESIANER MIETTEX Lotos d.o.o. industrijska praonica rublja je tvrtka osnovana 1916. godine, kao tradicionalno austrijsko poduzeće koje je sve do danas ostalo u obiteljskom vlasništvu. Razvijajući se od jednostavne praonice, poduzeće je doseglo vodeću poziciju na tržištu u području pružanja usluga najma tekstila u Austriji, Hrvatskoj, Poljskoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Češkoj, Sloveniji i Srbiji. U svom timu žele zaposliti: Vozač / dostavljač robe, Radnik u expeditu i Radnik u praonici rublja. Prijave su moguće do 14. svibnja.

Versage Boutique je butik s ekskluzivnom odjećom. Javite se na oglas za radno mjesto Prodavač ako volite modu i pratite modne trendove. Potrebno je znanje engleskog jezika, a mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 10. svibnja.

Lesnina H. d.o.o. poznata je svakom hrvatskom kupcu već 70 godina svojom tradicijom i kvalitetom, a znanje, iskustvo i uvažavanje zajedničkog poslanstva tvrtke doveli su Lesninu na mjesto vodećeg trgovca u opremanju doma u Hrvatskoj i regiji. Uključite se u proces odabira za radno mjesto: Kuhar u Ivanja Reki. Potrebno je minimalno 1 godina radnog iskustva na radnom mjestu kuhar te da ste po struci kvalificirani kuhar. Prijavite se na oglas do 7. svibnja.

Roca Croatia prisutna je u 135 zemalja svijeta s 82 tvornice i više od 24.000 zaposlenika. Imaju preko 100 godina iskustva u proizvodnji proizvoda za kupaonice. U svoj tim žele zaposliti: Key Account Project Manager. Mjesto rada je Zaprešić. Nude rad u međunarodnom okruženju, rad na zanimljivim projektima, izvanredne mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj te bonuse i nagrade za izvrstan rad. Rok prijave je 9. svibanj.

Lagermax AED Croatia d.o.o. najkvalitetniji je logističar u Hrvatskoj prema recentnom istraživanju kvalitete Business Qudal - QUality meDAL. U svojih 19 godina djelovanja iskazali su se kao lider na području logistike, nacionalnog i internacionalnog transporta, u poslovima carinskog posredovanja, a ulaskom u EU, Intrastat zastupanjem. Trenutno traže 4 izvršitelja na radnom mjestu: Skladištar. Mjesto rada je Kukuljanovo, a opis posla je manipulacija robom u skladištu. Prijave su moguće do 6. svibnja.