MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju Rotoplast, In Tech, Petzrol, Zaba...

MojPosao donosi tjedni pregled oglasa na koje se ovoga tjedna možete prijaviti
Ilustracija, intervju za posao
 Profimedia, Alamy

MojPosao donosi tjedni pregled oglasa na koje se ovoga tjedna možete prijaviti.

Sensimar Kalamota Island Resort na otoku Koločepu nedaleko Dubrovnika u potrazi je za djelatnicima koji žele postati dio Sensimar obitelji, učiti, razvijati se i rasti zajedno s tvrtkom. Trenutno poslodavac zapošljava na sljedećim radnim mjestima: Voditelj restorana, Kuhar i Zamjenik voditelja održavanja. Rok za prijavu na oglase je 12. srpanj.

Tvrtka TelSmart zapošljava talentirane Frontend Developere kako bi nastavila rast. U pitanju je mlada, ali dinamična tvrtka koja puno ulaže u osobni i profesionalni razvoj svojih zaposlenika. Za sve kandidate s godinu dana radnog iskustva i izvrsnim poznavanjem stranog jezika ovo je prilika za stalni radni odnos. Na oglas se možete prijaviti do 4. kolovoza.

Transcom World Wide vodeća je svjetska tvrtka specijalizirana za unapređivanje iskustva potrošača i pružanje različitih usluga pozivnih centara. Zapošljavaju na dvije lokacije, a na oglase se možete prijaviti do 20. srpnja putem sljedećih linkova: Agent u službi za korisnike za njemačko tržište – Vinkovci te Agent u službi za korisnike za njemačko tržište – Osijek.

NCP-Grupa Šibenik tvrtka je registrirana za gradnju i popravak brodova, a svoje poslovanje razvija na tržištu gradnje, popravka i preinaka brodova i jahti. Zbog kontinuiranog ugovaranja poslova i rada na novim projektima ima potrebu za zapošljavanjem motiviranih i stručnih osoba, a trenutno su otvoreni natječaji za pozicije Inženjer u radionici za naoružanje te Inženjer u motornoj radionici. Prijave traju do 16. srpnja.

Rotoplast je jedan od vodećih proizvođača fleksibilne ambalaže u regiji, s iskustvom i tradicijom preko 45 godina. S obzirom na velika ulaganja i povećani obujam posla tvrtka zapošljava Radnika u proizvodnji. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Rad je u smjenama a radni odnos na određeno vrijeme s mogućnošću zaposlenja na neodređeno. Rok za prijavu je 16. srpanj.

Poljoprivredno poduzeće Orahovica traži Geodetskog tehničara za rad u Zagrebu, uz povremeni terenski rad u ostalim dijelovima Hrvatske. Posao uključuje prikupljanje podataka na terenu, obradu istih, izradu geodetskih elaborata za katastar i zemljišnu knjigu te održavanje i ažuriranje evidencije zemljišta. Na oglas se možete prijaviti do 18. srpnja.

In Tech tvrtka iz Rijeke zapošljava osobu na radnoj poziciji Commissioning Editor. Traže se motivirani kandidati sa diplomom iz područja znanosti, tehnologije i medicine, koji će pružati podršku urednicima te usko surađivati s izdavačkim timovima. Rok za prijavu na oglas je 17. srpanj.

Petrol zbog povećanih aktivnosti u sezoni te potrebe za dodatnim kadrovima na turističkim lokacijama traži dinamične, visokomotivirane i odgovorne kandidate za radno mjesto Prodavač. Mjesta rada su: Istra, Krk, Dalmacija i Zagreb (šire zagrebačko područje). Na oglas se možete prijaviti do 1. kolovoza.

Zagrebačka banka zapošljava Specijalista za restrukturiranje u timu restrukturiranja i prisilne naplate. Iskoristite priliku za rad u vodećoj banci u Hrvatskoj, u dinamičnom i profesionalnom radnom okruženju gdje vam se pruža prilika za osobni razvoj i profesionalni napredak. Prijave na oglas prikupljaju se do 18. srpnja.

Emmezeta u Puli zapošljava Voditelja poslovnice / prodavača. Očekuje vas rad u dinamičnom i prijatnom okruženju gdje vladaju odlični međuljudski odnosi, a imate priliku za osobni i profesionalni razvoj. Na oglas se možete prijaviti do 17. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:12