MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju KFC, Autotrans, Qatar Airways, BS MENCH...

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.1.2019. u 14:24

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.1.2019. u 14:24

, Image: 257781270, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Caia Image
Profimedia, Caia Image

Ilustracija

KFC zapošljava Djelatnika u restoranu brze hrane u Zadru i Zagrebu. Poslodavac nudi dva slobodna radna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, praktičan i online trening, redovita primanja i bonus za ispunjavanje zadanih ciljeva. Osim toga, očekuju vas pozitivno radno okruženje i individualne radionice za profesionalni razvoj. Prijave možete slati do 16. siječnja.

Zarja Grupa iz Kerestinca bavi se proizvodnjom rajčica, a od 1998. godine koriste i jedinstvenu tehnologiju proizvodnje rajčica u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka se nalazi i među 50 najpoznatijih proizvođača cherry i cocktail sorte rajčica na svijetu, a s obzirom na velike ovogodišnje planove već na samom početku godine želi zaposliti Agronoma u hidroponskoj proizvodnji rajčice. Nije važno jeste li upravo završili studij agronomije ili već imate radno iskustvo u struci, ali proaktivnost u radu, pismenost i timski rad osobine su koje vam mogu osigurati ovo radno mjesto, ako se prijavite na oglas do 15. siječnja.

ROX se bavi veleprodajom i distribucijom robe široke potrošnje, a od 2017. godine s velikim se fokusom širi i na beauty kategoriju. Zapošljavaju Brand Managera za Herbacin kozmetiku. Vaš posao će, između ostalog, biti analiza novih proizvoda i istraživanje tržišta, komunikacija s partnerima na engleskom jeziku te implementacija strategije razvoja brenda. Prijave traju do 16. siječnja.

Qatar Airways zapošljava Kabinsko osoblje. Audicija se održava 27. siječnja u Sheraton hotelu u Zagrebu, a kandidati sa sobom trebaju ponijeti životopis na engleskom jeziku te fotografije. Više detalja o potrebnoj dokumentaciji, kriterijima i načinu selekcije možete potražiti putem linka na oglas te na stranici kompanije.

BS MENCH traži Montera – servisera klimatizacije za posao montiranja klima uređajna i VRV sustava te servisiranje VRV i split sustava. Na oglas se možete prijaviti putem linka za prijavu unutar oglasa, ali i telefonski. Od kandidata se traži dvije do pet godina radnog iskustva, a poslodavac nudi stalni radni odnos te neto plaću od pet do sedam tisuća kuna. Prijave traju do 29. siječnja.

Autotrans, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika u Hrvatskoj i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava dva Automehaničara/autoelektričara – jednog izvršitelja za rad na otoku Braču te drugog za rad u Splitu. Uz mogućnost razvoja i učenje po visokim standardima grupacije, poslodavac nudi neto plaću od minimalno pet tisuća kuna te bonuse (božićnica, regres za godišnji odmor itd.). Prijave traju do 21. siječnja.

Sretno svim kandidatima!