MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju KFC, Autotrans, Qatar Airways, BS MENCH...

Qatar Airways zapošljava Kabinsko osoblje. Audicija se održava 27. siječnja u Sheraton hotelu
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

KFC zapošljava Djelatnika u restoranu brze hrane u Zadru i Zagrebu. Poslodavac nudi dva slobodna radna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, praktičan i online trening, redovita primanja i bonus za ispunjavanje zadanih ciljeva. Osim toga, očekuju vas pozitivno radno okruženje i individualne radionice za profesionalni razvoj. Prijave možete slati do 16. siječnja.

Zarja Grupa iz Kerestinca bavi se proizvodnjom rajčica, a od 1998. godine koriste i jedinstvenu tehnologiju proizvodnje rajčica u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka se nalazi i među 50 najpoznatijih proizvođača cherry i cocktail sorte rajčica na svijetu, a s obzirom na velike ovogodišnje planove već na samom početku godine želi zaposliti Agronoma u hidroponskoj proizvodnji rajčice. Nije važno jeste li upravo završili studij agronomije ili već imate radno iskustvo u struci, ali proaktivnost u radu, pismenost i timski rad osobine su koje vam mogu osigurati ovo radno mjesto, ako se prijavite na oglas do 15. siječnja.

ROX se bavi veleprodajom i distribucijom robe široke potrošnje, a od 2017. godine s velikim se fokusom širi i na beauty kategoriju. Zapošljavaju Brand Managera za Herbacin kozmetiku. Vaš posao će, između ostalog, biti analiza novih proizvoda i istraživanje tržišta, komunikacija s partnerima na engleskom jeziku te implementacija strategije razvoja brenda. Prijave traju do 16. siječnja.

Qatar Airways zapošljava Kabinsko osoblje. Audicija se održava 27. siječnja u Sheraton hotelu u Zagrebu, a kandidati sa sobom trebaju ponijeti životopis na engleskom jeziku te fotografije. Više detalja o potrebnoj dokumentaciji, kriterijima i načinu selekcije možete potražiti putem linka na oglas te na stranici kompanije.

BS MENCH traži Montera – servisera klimatizacije za posao montiranja klima uređajna i VRV sustava te servisiranje VRV i split sustava. Na oglas se možete prijaviti putem linka za prijavu unutar oglasa, ali i telefonski. Od kandidata se traži dvije do pet godina radnog iskustva, a poslodavac nudi stalni radni odnos te neto plaću od pet do sedam tisuća kuna. Prijave traju do 29. siječnja.

Autotrans, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika u Hrvatskoj i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava dva Automehaničara/autoelektričara – jednog izvršitelja za rad na otoku Braču te drugog za rad u Splitu. Uz mogućnost razvoja i učenje po visokim standardima grupacije, poslodavac nudi neto plaću od minimalno pet tisuća kuna te bonuse (božićnica, regres za godišnji odmor itd.). Prijave traju do 21. siječnja.

Sretno svim kandidatima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:08