MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju Coca Cola, Franck, a H&M traži voditelja trgovine

Tvrtka Deichmann trgovina obućom d.o.o. zapošljava prodavača...
Ilustracija
 Dave Ellison / Profimedia, Alamy

MojPosao donosi tjedni pregled oglasa na koje se ovoga tjedna možete prijaviti.

Tau on-line (MojPosao) zbog proširenja opsega posla zapošljava na čak 4 pozicije: Asistent za računovodstvo i financije, Mlađi savjetnik u prodaji, Project manager, Sistem administrator. Očekuje vas rad u stabilnoj firmi, redovita primanja, edukacije te odlična radna atmosfera. Provjerite oglase i pošaljite prijavu do 31. srpnja.

Scania zapošljava Mehaničara za rad u Zagrebu i Rijeci. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije (C kategorija je pednost), relevantno radno iskustvo te samostalnost u radu. Prijavite se na oglas do 28. srpnja.

Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o. zapošljava radnike na poziciji Operater na pozivnome centru . Od kandidata očekuju razvijene komunikacijske i pregovaračke vještine te temeljitost i organiziranost u radu. Ako ispunjavate navedene uvjete i motivirani ste za rad na navedenom radnom mjestu, pošaljite svoju prijavu do 24. srpnja.

Hrvatska turistička zajednica provodi reorganizaciju poslovanja i želi osnažiti radne timove unutar organizacije. Iz tog razloga objavili su natječaj za radno mjesto Stručni suradnik za informatičku podršku . Idealan kandidat treba imati certifikat Microsoft MCSA, CompTIA A+ te iskustvo u korištenju tehnologija: Windows Server 2008/2012/2016, Windows 7 i Windows 10 te Microsoft Office 2016. Rok za prijavu je 31. srpnja.

HATTRICK-PSK d.o.o. je vodeća kladionica na hrvatskom tržištu i traži radnike za poziciju Prodavača/blagajnika. Zapošljavaju na čak devetnaest lokacija. Prijaviti se možete do 25. srpnja.

Franck Grupa je među vodećim prehrambenim kompanijama u regiji, koja više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brendove. Trenutno traže radnika na poziciji Servisera, a idealan kandidat treba imati završenu srednju školu tehničkog usmjerenja i treba se aktivno služiti engleskim jezikom. Poslodavac nudi ugovor na određeno vrijeme, a rok za prijavu je 23. srpnja.

Tvrtka Deichmann trgovina obućom d.o.o. zapošljava Prodavača. Od kandidata očekuju srednju stručnu spremu i zainteresiranost za rad. Osiguravaju rad u uređenoj sredini vrlo uspješne međunarodne tvrtke. Prijavu možete poslati do 24. srpnja.

Tvrtka Tegra d.o.o. traži Samostalnog kalkulanta za rad u Čakovcu. Potrebno je petogodišnje radno iskustvo i viša ili visoka stručna sprema. Poslodavac nudi zaposlenje na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja s punim radnim vremenom. Rok za prijavu je 31. srpanj.

Jadranka trgovina d.o.o. raspolaže i upravlja veleprodajnim objektima, objektima za pripremu i proizvodnju hrane (pekara, slastičarnica, mesnica) te s 19 maloprodajnih objekata na cresko-lošinjskom arhipelagu. Traže motivirane, komunikativne i uslužne djelatnike za poziciju Prodavača. Nude dodatak na plaću za rad u poslovnicama u kampovima Baldarin , Slatina i Bijar. Zaposlenicima koji nisu s Malog Lošinja je osiguran smještaj i jedan obrok bez naknade. Prijaviti se možete do 27. srpnja.

H&M za svoju poslovnicu u Puli traži Voditelja trgovine. Posao uključuje praćenje prodajnih ciljeva te postavljanje prodajnih planova i proračuna. Potrebna je ravnoteža kada je riječ o poniznosti, zdravom-razumskom procjenjivanju, odlučnosti i sposobnosti poučavanja drugih kako postići svoj puni potencijal. Prijavu možete poslati do 28. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:48