MojPosao

Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju Rimčev Greyp, Torterie Macaron, Erste i OTP Invest

Bar Mr. Fogg, prvi 'steampunk bar' u Hrvatskoj, nudi plaću između 5000 i 7500 kuna neto
Ilustracija
 Profimedia, Wavebreak

MojPosao izdvaja deset poslodavaca koji ovoga tjedna zapošljavaju.

HELB, tvrtka koja projektira, gradi i upravlja energetskom infrastrukturom, traži inženjera prodaje s minimalno završenom višom stručnom spremom elektrotehničkog usmjerenja. Požurite s prijavom jer oglas traje do 26. travnja!

Torterie Macaron zapošljavaju izvršnog direktora koji će biti odgovoran za kompletno poslovanje te poslovne i financijske rezultate tvrtke. Imate li barem pet godina radnog iskustva na menadžerskoj poziciji, prijavite se na oglas do 6. svibnja.

Prima Commerce zapošljava referenta prodaje i nabave. Mjesto rada je Bjelovar, a idealnog kandidata krase pozitivan stav, izražene komunikacijske sposobnosti te fleksibilnost, marljivost i ažurnost. Prijave traju do 1. svibnja.

Europhone posluje kao najveći franšizni partner vodećih hrvatskih teleoperatera. Radi širenja poslovanja traže osobu za radno mjesto prodavač telekomunikacijskih usluga u poslovnici u Biogradu na Moru, Puli, Zagrebu i Splitu. Prijaviti se možete do 9. svibnja.

IntechOpen je najveći svjetski Open Access izdavač znanstvenih knjiga. Uslijed povećanja opsega portfelja znanstvenih knjiga traže odgovornu osobu s naprednim poznavanjem engleskog jezika za radno mjesto author service manager. Rok za prijavu na oglas je 30. travanj.

Greyp Bikes iz Svete Nedelje traži osobu za radno mjesto junior C++ engineer. Idealan kandidat ima pet godina radnog iskustva, a poslodavac nudi stalni radni odnos. Prijave traju do 30. lipnja.

Erste Club Card zapošljava administratora baze podataka. Zainteresiranim kandidatima ovo je prilika za raznovrstan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano stjecanje novih znanja uz motivirajuća primanja i sustav nagrađivanja sukladno poslovnim rezultatima. Prijaviti se možete do 2. svibnja.

4sec tvrtkama pruža tehničke usluge i podršku u razvijanju, prodaji i implementaciji tehničkih projekata s rješenjima iz svoje ponude. Za rad u Zagrebu traže sistem inženjera – specijalista. Nudi vam se rad u ugodnoj i poticajnoj okolini s bogatom poslovnom praksom, a rok za prijavu je 9. svibanj.

OTP Invest zapošljava zaposlenika u računovodstvu koji će biti zadužen za obavljanje raznorodnih poslova u računovodstvu Društva i fondova koji uključuju i izvještavanje. Uz mogućnost stručnog usavršavanja poslodavac nudi plaću od minimalno 7.000 kuna neto, ovisno o kvalifikacijama i dosadašnjem iskustvu. Prijave traju do 3. svibnja.

Bar Mr. Fogg, prvi 'steampunk bar' u Hrvatskoj, traži konobara/barmena za pripremu napitaka i pića te posluživanje. Potrebno je barem godinu dana radnog iskustva, ali u obzir dolaze i kandidati koji su željni novih znanja i iskustava. Poslodavac nudi plaću između 5000 i 7500 kuna neto. Rok za prijavu je 7. svibanj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:24