MojPosao

Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju Nestlé Adriatic, Servier Pharma, Adriatic DCM...

Néstle Adriatic u Zagrebu traži marketing asistenta za stalni radni odnos
Ilustracija
 Profimedia, Robo Homola - CIF

Adriatic DCM u Dubrovniku zapošljava Samostalnog komercijalista za koji se traži dnevna poslovna komunikacija s klijentima i praćenje trendova i novosti u turističkom sektoru. Sve ostale informacije pročitajte u oglasu na kojeg se možete prijaviti do 23. kolovoza.

Rotoplas je u potrazi za kandidatima za radne pozicije Poslovođa u proizvodnji i Radnik u proizvodnji. Mjesto rada je Garešnica, a rok za prijavu 24. kolovoz.

Selk d.d. Kutina zapošljava na radnim pozicijama: Maintenance and Infrastructure Engineer, Manufacturing Technology Engineer i Process Technology Engineer, a traži se sveučilišna diploma, tečni engleski i napredno poznavanje AutoCada i MS Office paketa. Za sve oglase vrijedi rok za prijavu do 22. kolovoza.

Markel traži Konobara – recepcionara za rad u Varaždinu u kavani "Arbia Dorka". Detalji se nalaze u oglasu, a rok za prijavu je 24. kolovoz.

Radisson Blu Resort & Spa Split zapošljava Čistača/Čistačicu. Mjesto rada je Split, a prijaviti se možete do 20. kolovoza.

Nestlé Adriatic u Zagrebu zapošljava Marketing Asistenta za stalni radni odnos. Prijave traju do 22. kolovoza.

Vulkal zapošljava Referenta prodaje autoguma za servisno prodajne centre Zagreb Istok i Zagreb Zapad. Rok za prijavu je 21. kolovoz.

Unidea traži suradnika na poziciji Grafički dizajner za stalni radni odnos. Rok za prijavu na oglas je 27. kolovoz, a mjesto rada je Zagreb.

Niveto zapošljava na poziciji Monter bazenske tehnike, fontana i vodenih parkova. Na oglas se možete prijavljivati do 4. rujna.

Servier Pharma zapošljava Medicinskog predstavnika za područje Sjeverozapadne Hrvatske sa sjedištem u Zagrebu i za područje Dalmacije sa sjedištem u Splitu. Prijave traju do 24. kolovoza, a izabrani kandidat/kandidatkinja će obavljati poslove suradnika na terenu te će biti zadužen za organizaciju stručnih skupova i promociju proizvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:54