MojPosao

Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju IKEA i Lidl, a Sedam IT traži voditelja projekta

Lidl Hrvatska za svoje urede u Velikoj Gorici traži referenta službe za kupce
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Ozon media d.o.o. za svoju internetsku platformu Pauza.hr traži Administratora u korisničkoj službi. Od vas se očekuje svakodnevno uređivanje sadržaja na stranici Pauza.hr i proaktivna komunikacija s restoranima. Prijavu možete poslati do kraja kolovoza.

Genera je vodeći proizvođač veterinarsko-medicinskih proizvoda za zaštitu zdravlja životinja u Republici Hrvatskoj. Traže radnika za rad na poziciji Tehničar analitičar u Instrumentalnom laboratoriju. Idealan kandidat treba imati srednju ili višu stručnu spremu zdravstvene, farmaceutske, kemijske ili druge srodne struke. Očekuje vas rad u internacionalnoj kompaniji i dinamičnom okruženju te ćete imati priliku za stalnim učenjem i razvojem. Prijaviti se možete do 5. rujna.

Sedam IT je jedan od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluge. Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla traže odgovornu i motiviranu osobu za radno mjesto Voditelja projekta. Jedan od glavnih uvjeta je da kandidat ima najmanje tri godine iskustva kroz uspješno upravljanje projektima. Više informacija potražite u samom oglasu na koji se možete prijaviti do 29. kolovoza

Prima grupa je najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države. Traže osobu sa znanjima iz područja klasičnog i digitalnog marketinga za poziciju Stručnjaka/eksperta za marketing. Mjesto rada je Zagreb, a jedan od uvjeta je minimalno dvije godine radnog iskustva u području marketinga. Motivacijsko pismo s pripadajućim životopisom možete poslati do 29. kolovoza.

LAFODIA HOTEL & RESORT je potpuno renovirani hotel s 4 zvjezdice, smješten na samom jugu Hrvatske, u blizini Dubrovnika, na otoku Lopudu. Trenutno traže Hotel Maintenance Managera s visokom stručnom spremom te najmanje pet godina radnog iskustva na sličnim pozicijama. Što nude možete vidjeti u oglasu i prijaviti se do 4. rujna.

IKEA Hrvatska traži Zaposlenika u dječjoj igraonici Småland. U igraonici se provodi kraći program odgojno-obrazovnog rada za djecu predškolske dobi od navršene treće godine do polaska u školu. Program provode po odobrenju i uz suglasnost Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Otvoreno radno mjesto uključuje rad na nepuno radno vrijeme (30 sati tjedno) te ugovor na određeno vrijeme. Rok za prijavu je 2. rujan.

Zlatarna Celje traži Prodavača sa završenom srednjom školom i iskustvom rada u trgovini, najmanje dvije godine. Prednost imaju kandidati s vozačkom dozvolom i poznavanjem stranog jezika. Prijaviti se možete putem linka do 7. rujna.

Auto Hrvatska u skladu s ostvarenim i planiranim razvojem poslova traži stručne, odgovorne i savjesne osobe za radno mjesto Suradnika u platnom prometu. Traže kandidata s višom ili visokom stručnom spremom ekonomskog smjera te koji ima radno iskustvo od najmanje tri godine na poslovima platnog prometa i operativnih poslovnih financija. Prijaviti se možete do 29. kolovoza.

Solaris d.d. traži Audio-vizualnog tehničara sa znanjem engleskog jezika te stručnim poznavanjem AV opreme i računala. Radno mjesto je u Šibeniku. Više informacija potražite u samom oglasu na koji se možete prijaviti do 5. rujna.

Lidl Hrvatska za svoje urede u Velikoj Gorici traži Referenta službe za kupce. Idealan kandidat ima iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima (Call centar) te znanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu (B1). Nude Ugovor o radu na nepuno, kao i na određeno radno vrijeme (zamjena za porodiljni i roditeljski dopust, 25h tjedno). Rok za prijavu je 2. rujan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:43