MojPosao

Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju Auto Zubak, Hotel Mauro, New Yorker, Eurocomm...

Olive Island Marina traži pomoćnog kuhara za 6.000 do 8.000 kuna
Ilustracija
 Neja Markičević / CROPIX

Auto Zubak zapošljava Skladištara rezervnih dijelova, Autoelektričara/Automehatroničara i Servisnog savjetnika. Mjesto rada je Sesvete, a na oglase se možete prijaviti do 12. kolovoza.

Hahn Automation traži Mehatroničara. Poslodavac podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom, a oglas traje do 17. kolovoza.

Hotel Mauro zapošljava Recepcionara. Mjesto rada je Poreč, a poslodavac nudi plaću od 5.500 kuna nadalje. Prijave traju do 13. kolovoza.

Medis Adria traži Stručnog suradnika za OTC za područje Zagreba, Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije. Prijaviti se možete do 16. kolovoza.

Olive Island Marina na otoku Ugljanu zapošljava Pomoćnog kuhara. Poslodavac nudi plaću od 6.000 do 8.000 kuna, a prijave zaprima do 16. kolovoza.

Rotoplast iz Garešnice raspisao je natječaj za poziciju Radnik u proizvodnji. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Prijave traju do 21. kolovoza.

Stanić d.o.o. traži više kandidata za radno mjesto Komercijalist HoReCa. Mjesta rada su Koprivnica, Varaždin, Karlovac, Rijeka i Zagreb, a prijave traju do 22. kolovoza.

New Yorker zapošljava Suradnike u prodaji u više hrvatskih gradova, na određeno vrijeme. Prijavite se do 17. kolovoza.

Marvie Hotel & Health iz Splita traži Recepcionista s operativnim iskustvom u rezervacijama, prijamnom uredu ili u prodaji. Rok za prijavu je 14. kolovoz.

Eurocomm-PR Podružnica Zagreb u Zagrebu zapošljava na poziciji Mitarbeiter für Öffentlichkeitsarbeit. Prijaviti se možete do 25. kolovoza, a jedan od osnovnih uvjeta je izvrsno znanje njemačkog jezika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:51