MojPosao

Tražite posao? Novu radnu snagu traže Porsche, Mlinar i ENEA Software

Porsche Hrvatska trenutno je u potrazi za referentom u leasingu s dobrim komunikacijskim vještinama
Poslovna zgrada Porsche Hrvatska
 Marko Todorov / CROPIX

Zahvaljujući svjetskom ugledu, tradiciji i iskustvu austrijskog Porsche Holdinga, Porsche leasing u Hrvatsku uvodi nove proizvode i modele financiranja automobila, koji u potpunosti odgovaraju visokim europskim standardima. Trenutno su u potrazi za Referentom u leasingu (m/ž) s dobrim komunikacijskim vještinama i minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Svoj životopis na hrvatskom i engleskom jeziku pošalji do 20. srpnja.

Tvrtka Indie Campers upravlja najvećom flotom kampera u Europi, a svojim korisnicima pruža osjećaj slobode i fleksibilnosti koji garantira stvaranje vrhunskog iskustva putovanja! Trenutno su u potrazi za Specijalistom za podružnice (m/ž) za područje Splitsko-dalmatinske županije. Idealan kandidat posjeduje izvrsne organizacijske sposobnosti, tečno govori engleski jezik, brzo rješava probleme i ima iskustvo vođenja tima. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 15. srpnja.

Mlinar d.d. već je dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je brend i na inozemnim tržištima. Radi daljnjeg razvoja i unaprjeđenja poslovanja postojeći tim žele proširiti osobom na poziciji: Vozač (m/ž). Nude poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za ostvarene rezultate, božićnicu, uskrsnicu i jubilarne nagrade te mogućnost dugoročne suradnje. Natječaj ostaje otvoren do 14. srpnja.


ENEA Software je švedska globalna tvrtka s više od 50 godina iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda, koja razvijanjem softverskih temelja želi kreirati povezanije društvo. Više od 3 milijarde ljudi širom svijeta već koristi njihovu tehnologiju u svakodnevnom životu. Trenutno traže djelatnika za poziciju Customer Services & Support Expert Engineer (m/ž) u svom osječkom uredu. Potrebno je imati 5 godina radnog iskustva u razvoju softvera i tečno pričati engleski jezik, a ostale pogodnosti i uvjete pogledaj na oglasu koji je aktivan do 19. srpnja.

N20, novootvoreni restoran s 200 sjedećih mjesta na otoku Piškera u kornatskom arhipelagu, zapošljava Roštilj majstora (m/ž). Traže profesionalnu, pouzdanu i energičnu osobu koja će skupa s njima ispunjavati potrebe i želje gostiju. Njihova ponuda uključuje osiguran smještaj, dva obroka dnevno, dugoročnu suradnju, redovnu obuku i nadzor te rad u predivnom ambijentu. Svoj životopis im možeš poslati do 15. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:42