MojPosao

Tražite posao? Navela nudi neto plaću do 9.500 kn, a Addiko Bank traži osobne bankare

Vodeće regionalno poduzeće u prodaji brodskih dizel motora traži voditelja ključnih kupaca u Puli
Trgovina Studenca
 Nikola Vilić / Hanza Media

Navela d.o.o. je vodeće regionalno poduzeće u prodaji brodskih dizel motora i opreme za rekreativno i radno tržište. Teže kontinuiranom unapređenju poslovanja. U svrhu jačanja tima traže kvalitetne i motivirane zaposlenike koje će mjesečno plaćati između 7.000 i 9.500 kuna neto. Nude kvalitetan paket i iznimno ugodno radno okruženje te mogućnost kontinuirane edukacije i napredovanja. Prijavite se za radno mjesto: Voditelj ključnih kupaca u Puli. Nude stalni radni odnos, izvrsnu plaću, kontinuiranu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijave su moguće do 19. travnja.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa i trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Trenutno traže zaposlenike na pozicijama: Poslovođa i Prodavač. Nude redovita primanja s plaćenim putnim troškovima i po potrebi smještaj, dinamičan rad u stabilnoj rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesta rada provjerite na linku te se prijavite za željenu poziciju do 19. travnja.

Palmers d.o.o. renomirani austrijski brand iza kojeg je 105 uspješnih godina rada. Traže djelatnike: Prodavač – voditelj smjene za prodavaonice u Zagrebu i Splitu. Od vas očekuju informatičku pismenost i po mogućnosti završeno obrazovanje iz područja trgovine, odlične komunikacijske i prodavačke vještine, samostalnost u radu i sposobnost timskog rada. Posao je na neodređeno radno vrijeme te nude redovita stimulativna primanja s plaćenim putnim troškovima javnog prijevoza. Prijavite se na oglas do 17. travnja.

Addiko Bank d.d. u fokus stavlja osnovne bankarske proizvode koje klijentima pružaju veću vrijednost. Učinkoviti su i usmjereni na potrebe klijenata. U svrhu jačanja tima, traže osobu za otvorenu poziciju: Osobni bankar, mjesto rada Sesvete i Osijek. Nude izazovnu poziciju u internacionalnom okruženju, rad s profesionalnim i motiviranim timom te stimulativno i dinamično radno okruženje. Prijave su moguće do 16. travnja.

CW CBS International d.o.o. je vodeća konzultantska tvrtka za nekretnine, član vodeće svjetske tvrtke za nekretnine, koja pruža razne usluge uključujući: uredsku agenciju, agenciju za maloprodaju i druge. Žele ojačati svoj tim u Zagrebu, stoga traže: Valuation Consultant i Senior Real Estate Bokers – Retail Agency. Ako posjedujete IT vještine, odlično znanje engleskog jezika, snažne prodajne vještine, timski ste igrač i usmjereni na klijente prijavite se na oglas do 24. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:47