Primamljive ponude

Tražite posao na otoku? Prodavač suvenira ima plaću od 8000 kuna, čistačice 6000. Neto!

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

25.1.2019. u 12:25

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

25.1.2019. u 12:25

Zvonimir Barišin / CROPIX

Komiža iz zraka

Radnika na jadranskim otocim dramatično nedostaje pa ih privlači se na sve načine. Nakon što su mještani Sućurja na Hvaru, primamljivim oglasom, uspjeli dovući liječnicu Makedonku, isto sada pokušava i Komiža. Nautički centar Komiža traži turističke radnike preko atraktivnih oglasa i pritom ne pitaju za cijenu.

Tako će radnika na prodaji suvenira platiti 7900 kuna neto, čistača ili čistačicu 6000 kuna, a redar u luci dobit će 7500 kuna i besplatni smještaj. Tu su, također, i mogućnost nagrade za dobar rad, kao i plaće tijekom zime, iako se radi samo sedam mjeseci godišnje.

Ovo su njihovi oglasi za posao:

Čistačica ili čistač!?

Svejedno je, samo nam se pridruži i budi naš sezonski radnik ovog ljeta, a mi ćemo te nagraditi odličnom plaćom do 6.000 kuna netto i osiguranim smještajem, a za najvrijednije pružamo i mogućnost ugovaranja “zimske ” plaće (status stalni sezonac). I naravno, nakon kvalitetno odrađenog probnog roka, možeš biti s nama kao sezonac punih 7 mjeseci.

 

"Zvuči li primamljivo, ako znaš da je plaća i do 7.900 kn netto, da je osiguran smještaj, da te čekamo na sunčanom Visu… ola la… Odvaži se i prijavi na natječaj za ovo radno mjesto, a mi ćemo ti nakon uspješnog probnog roka omogućiti da radiš sezonski do 7 mjeseci. Najvrijednije nagrađujemo ‘zimskom’ plaćom i statusom stalnog sezonca."

 

“Okretan si, snalažljiv, komunikativan i voliš upoznavati turiste iz svih dijelova svijeta? Ako si odgovorio DA, idealan si kandidat za sezonca za radno mjesto Konobar na otoku Biševu! Smještaj smo ti osigurali u Gradu Komiži, ekipa je odlična, napojnice vrhunske, a plaća osigurana i do 7.500,00 kuna netto.

 

A vidi sad ovo: Sunce & more & odlična plaća & smještaj riješen & zabava & dodatna zarada (tips). Pozivamo te, budi naš sezonac i uspješno odradi probni rok, a mi ti osiguravamo sezonski posao u trajanju od 7 mjeseci, a možda i “zimsku” plaću, sve ovisi o tebi. A plaća je neodoljiva, i do 9.500,00 kuna netto !

 

Uz dobru volju i želju za novom avanturom, postani naš novi sezonac na radnom mjestu Privezivač plovila – redar u Luci! Upoznaj ekipu i stekni nove prijatelje! Odradi uspješno probni rok i s nama si sigurnih 7 mjeseci, a najbolje nagrađujemo i “zimskom” plaćom. Sve ovisi o tebi. E da ne zaboravimo, plaća je do 7.500 kuna netto, a smještaj gratis, a tek napojnice !!!