Primamljive ponude

Tražite posao na otoku? Prodavač suvenira ima plaću od 8000 kuna, čistačice 6000. Neto!

Tu su, također, i mogućnost nagrade za dobar rad, kao i plaće tijekom zime
Komiža iz zraka
 Zvonimir Barišin / CROPIX

Radnika na jadranskim otocim dramatično nedostaje pa ih privlači se na sve načine. Nakon što su mještani Sućurja na Hvaru, primamljivim oglasom, uspjeli dovući liječnicu Makedonku, isto sada pokušava i Komiža. Nautički centar Komiža traži turističke radnike preko atraktivnih oglasa i pritom ne pitaju za cijenu.

Tako će radnika na prodaji suvenira platiti 7900 kuna neto, čistača ili čistačicu 6000 kuna, a redar u luci dobit će 7500 kuna i besplatni smještaj. Tu su, također, i mogućnost nagrade za dobar rad, kao i plaće tijekom zime, iako se radi samo sedam mjeseci godišnje.

Ovo su njihovi oglasi za posao:

Čistačica ili čistač!?

Svejedno je, samo nam se pridruži i budi naš sezonski radnik ovog ljeta, a mi ćemo te nagraditi odličnom plaćom do 6.000 kuna netto i osiguranim smještajem, a za najvrijednije pružamo i mogućnost ugovaranja “zimske ” plaće (status stalni sezonac). I naravno, nakon kvalitetno odrađenog probnog roka, možeš biti s nama kao sezonac punih 7 mjeseci.

"Zvuči li primamljivo, ako znaš da je plaća i do 7.900 kn netto, da je osiguran smještaj, da te čekamo na sunčanom Visu… ola la… Odvaži se i prijavi na natječaj za ovo radno mjesto, a mi ćemo ti nakon uspješnog probnog roka omogućiti da radiš sezonski do 7 mjeseci. Najvrijednije nagrađujemo ‘zimskom’ plaćom i statusom stalnog sezonca."

“Okretan si, snalažljiv, komunikativan i voliš upoznavati turiste iz svih dijelova svijeta? Ako si odgovorio DA, idealan si kandidat za sezonca za radno mjesto Konobar na otoku Biševu! Smještaj smo ti osigurali u Gradu Komiži, ekipa je odlična, napojnice vrhunske, a plaća osigurana i do 7.500,00 kuna netto.

A vidi sad ovo: Sunce & more & odlična plaća & smještaj riješen & zabava & dodatna zarada (tips). Pozivamo te, budi naš sezonac i uspješno odradi probni rok, a mi ti osiguravamo sezonski posao u trajanju od 7 mjeseci, a možda i “zimsku” plaću, sve ovisi o tebi. A plaća je neodoljiva, i do 9.500,00 kuna netto !

Uz dobru volju i želju za novom avanturom, postani naš novi sezonac na radnom mjestu Privezivač plovila – redar u Luci! Upoznaj ekipu i stekni nove prijatelje! Odradi uspješno probni rok i s nama si sigurnih 7 mjeseci, a najbolje nagrađujemo i “zimskom” plaćom. Sve ovisi o tebi. E da ne zaboravimo, plaća je do 7.500 kuna netto, a smještaj gratis, a tek napojnice !!!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:38