MojPosao

Tražite posao? Magistrima farmacije nudi se 9000 kuna, a HBO traži "Viteza tame"

Ljekarna Frebel u Zagrebu u potrazi je za magistrom farmacije TRAŽITE POSAO? Traže se skladištari, slastičari i prodavači, ljekarna u Zagrebu nudi plaću od 9000 kuna, a jedna od najvećih televizijskih mreža na svijetu ima posebno zanimljiv oglas: "Tražimo Viteza tame"
Čovjek prerušen u Batmana
 Maxim Shemetov / REUTERS

SWING Software d.o.o. razvija alate i aplikacije koje koriste IT odjeli, poslovni korisnici i konzultanti u preko 60 zemalja, uključujući i niz najvećih kompanija s popisa Fortune Global 500. Pridruži se timu u Splitu kao Sales Development Representative i sudjeluj u prodaji softvera na globalnom tržištu.
Kao član tima, spojit ćeš svoj talent za prodaju i interes za tehnologiju, a uz to naučiti puno o B2B marketingu i o razvoju softverskih proizvoda. Rok za prijavu je 29. lipanj.

Kaufland Hrvatska k.d. je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti, dinamični i pravedni. Predanost njihovih zaposlenika ključ je uspjeha. Pridružite se timu na poziciji: Skladištar/ Radnik na pripremi robe. Traže više izvršitelja na neodređeno vrijeme, mjesto rada je Jastrebarsko. Traženi uvjeti: najmanje osnovnoškolsko obrazovanje, pouzdanost, odgovornost i prilagodljivost te želja za stjecanjem novih iskustva u dinamičnom okruženju modernog logističko-distributivnog centra. Prijave su otvorene do 18. srpnja.

Konfekt d.o.o. - slastičarnica "Orijent" je obiteljski obrt koji posluje od davne 1936. godine. Iza uspjeha, uz tradiciju, stoji kvalitetan, marljiv i predan tim djelatnika. Postani i ti dio uspješnog i dinamičnog "slatkog" tima na poziciji: Slastičar u Zagrebu. Opis posla je izrada torti, kolača i ostalih slastica, a završena Škola za slastičara (nije uvjet). Poznaješ li rad s kremama i biskvitima, imaš iskustvo rada u slastičarstvu, osnovno poznavanje rada na računalu, pouzdanost i urednost pri obavljanju poslova te motiviranost, prijavi se na oglas do 3. srpnja.

Ljekarna Frebel je osnovna 1993. godine te je prva te vrste počela snabdijevati naše tržište osim s domaćim lijekovima i medicinskim proizvodima i visoko kvalitetnim asortimanom lijekova iz čitavog svijeta. Prijavite se na oglas za rad u ljekarni na poziciji: Magistar farmacije. Nude plaću od 9.000 kuna. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 3. srpnja.

SALVIS PRODAJA d.o.o. je mlada i dinamična tvrtka koja rezidencijalnim i poslovnim korisnicima nudi inovativna rješenja za smanjenje potrošnje energenata. Radi širenja poslovanja traže više izvršitelja na neodređeno vrijeme ili na skraćeno radno vrijeme od 4 sata - mogućnost zapošljavanja umirovljenika za rad: Agent u pozivnom centru. Mjesto rada je Zagreb / Donje Svetice. Vaši zadaci će biti: podrška prodajnom timu kroz telefonsko dogovaranje sastanaka i ostvarivanje individualnih ciljeva. Prijave se zaprimaju do 6. srpnja.

TAKKO FASHION CROATIA d.o.o. se od svog osnutka 1982. godine razvio u uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja. Nude aktualne trendove za moderne obitelji. U potrazi su za osobama koje će, zajedno s njima, profesionalno, otvoreno i angažirano doprinijeti uspjehu kompanije na poziciji: Prodavač. Mjesto rada je Zagreb – King Cross. Od Vas očekuju sposobnost lakog usmenog komuniciranja, kako sa kupcima tako i sa ostalim članovima tima, visoku razinu ljubaznosti i strpljenja te odgovornost i fleksibilnost. Prijave su moguće do 4. srpnja.

Agroproteinka d.d. tvrtka koja se bavi prijevozom, zbrinjavanjem i termičkom preradom nusproizvoda životinjskog podrijetla, ima potrebu za zapošljavanjem 3 nova djelatnika na poziciji: Vozač teretnog motornog vozila. Mjesto rada je Sesvetski Kraljevec. Potrebna je vozačka dozvola B, C i E kategorije, digitalna kartica vozača, KOD 95 i najmanje završena kvalificirana ili srednja stručna sprema. Prijave su otvorene do 3. srpnja.

HBO Adria d.o.o. je vodeća premium televizijska mreža u Hrvatskoj i ostatku regije. Sada svoj tim žele povećati za zaposlenika na poziciji: Accountant. Poručuju vam: “Ne nose svi heroji plašteve već se neki od heroja bave i računovodstvom“. Njihovo računovodstvo traži vlastitog Dark Knight-a, Wonder Woman ili nekoga s potpuno jedinstvenim skupom moći. Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 10. srpnja, a detalje oglasa možete pogledati na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 21:03