MojPosao

Tražite posao? Komercijalistima se nudi plaća do 9000 kn, a traži se i inženjer građevine

Studenac na neodređeno zaopšljava specijalista ljudskih resursa i voditelja pravne službe
Ilustracija, intervju za posao
 Profimedia, Alamy

Sidro-dent traži Komercijalista - djelatnika za prodaju stomatoloških i zubotehničkih materijala i opreme na području Zagreba i okolice njihovim vozilom. Vikendi su neradni, a poslodavac nudi plaću između 4.000 i 9.000 kuna i stalni radni odnos. Oglas traje do 7. studenog.

Elka traži Radnika u proizvodnji vodiča i kabela, poželjno SSS tehničkog usmjerenja. Poslodavac nudi ugovor na određeno uz mogućnost stalnog zaposlenja te mogućnost napredovanja, a svoje prijave možete slati do 7. studenog.

Nimbus distribucija zapošljava Komercijalnog predstavnika na području Istre i Kvarnera. Idealnog kandidata krase komunikativnost, pregovaračke vještine, upornost, marljivost i istinoljubivost. Poslodavac nudi stalni radni odnos, dodatne edukacije i plaću od 5.000 do 7.000 kuna. Rok za prijavu je 5. studeni.

Studenac, maloprodajni lanac s više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije na neodređeno zapošljava Specijalista ljudskih resursa i Voditelja pravne službe. Na oglase se možete prijaviti do 5. studenog.

Magdalena, klinika za kardiovaskularne bolesti Medicinskog fakulteta Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, zapošljava Medicinske sestre/Medicinske tehničare u Krapinskim Toplicama. Postoji mogućnost fleksibilnog radnog vremena u slučaju školovanja, a ponuda uključuje i smještaj u Zagrebu te prijevoz do radnog mjesta. Zapošljava se više izvršitelja/izvršiteljica na određeno vrijeme uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno. Prijavite se do 16. studenog.

Prizida gradnja zapošljava Inženjera građevine. Traži se kandidat s pet godina radnog iskustva, a poslodavac nudi stalni radni odnos i podržava zapošljavanje stranih radnika. Rok za prijavu na oglas je 2. studeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:27