MojPosao

Tražite posao? Jedna kompanija nudi početnu plaću od gotovo 17.000 kuna

Emirates lete u više od 150 destinacija na šest kontinenta, a trenutno traži članove kabinskog osoblja
Ilustracija, aviokompanija Emirates
 Emirates // Press

MojPosao ovaj tjedan izdvaja aktualna radna mjesta i poslodavce:

Elmatic GmbH Gebäudemanagement je jedna od najuspješnijih tvrtki koja pruža usluge u tehničkom upravljanju zgradama. ELMATIC je snažan tim s preko 800 kvalificiranih zaposlenika. Na putu do vodećeg pružatelja tehničkih usluga u Njemačkoj, traže pojačanje na lokaciji u Hamburgu: Električar/ elektroničar, Servisni tehničar, WIG/ TIG zavarivač / varioc, Serviser/ monter/ servisni tehničar za dizala, Tehničar u održavanju poslovnih objekata. Nude Vam: radno okruženje u kojem je individualna osobnost poželjna, prijateljski odnos u timu i supervizor koji se zalaže za uljudno zajedništvo, podršku putem vanjske ili interne obuke (njemačkog jezika te strukovnog obrazovanja i osposobljavanja), ugovor o radu u skladu s kolektivnim ugovorom (božićnice, regresi i sl.) i smještaj. Kako biste bili uspješni, bit ćete posebno obučeni za vaše područje odgovornosti. Ne čekajte zadnji dan prijave 10. listopad, nego se prijavi već danas.

DOMUS PLUS d.o.o. je građevinska tvrtka koja djeluje na području projektiranja, izrade i gradnje gotovih niskoenergetskih kuća. Vizija im je postati vodeća građevinska tvrtka u gradnji gotovih kuća u Republici Hrvatskoj. Zbog sve većeg obima posla i raznolikosti projekata, te s ciljem uspješnog rasta poslovanja, tvrtka traži novog člana tima na poziciji Arhitekt - projektant. Vaš posao uključivat će čitanje lokacijske informacije, arhitektonsko projektiranje, izradu idejnih i glavnih projekata te komunikaciju s investitorima, predstavnicima javnopravnih tijela, ureda za graditeljstvo te drugim članovima tima. Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 4. listopad.

Emirates lete u više od 150 destinacija na šest kontinenta. Ovo je tvoja prilika da postaneš dio tima jer su u potrazi za Cabin Crew zaposlenicima čija je početna plaća u prosjeku 2.290 eura mjesečno, odnosno gotovo 17.000 kuna. Ostvari svoj san i leti na mnoge destinacije. Detalje oglasa pogledaj na linku. Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati, a prijaviti se možeš do 18. listopada.

Dallmayr Vending dio je grupacije Alois Dallmayr sa sjedištem u Njemačkoj s tradicijom od preko 300 godina. Danas je jedan od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača kave u Europi, gdje je i jedan od pionira u prodaji toplih napitaka putem samoposlužnih automata. Postanite dio tima na radnom mjestu: Tehničar. Imate li srednju stručnu spremu (prednost tehnička sprema), sistematični ste i uredni, komunikativni i strpljivi, imate iskustva u vožnji vozila B kategorije i poznavanje engleskog jezika te Excela i Office alata, onda je ovo posao za vas. Prijavite se za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji do 15. listopada putem linka za prijavu.

KPMG Croatia d.o.o. je globalna mreža profesionalnih tvrtki koje pružaju usluge revizije, poreza i savjetovanja. Objavljuju natječaj za poziciju: Pripravnik/ Junior u Poreznom odjelu. Ukoliko ste završili preddiplomski i/ili diplomski sveučilišni ili stručni studij ekonomije, računarstva ili matematike, odlično poznajete engleski jezik u govoru i pismu, poznajete poslovno, financijsko i informacijsko okruženja te imate dobre komunikacijske i organizacijske sposobnosti kao i odlično poznavanje MS Office korisničkih paketa u poslovnom okruženju. Prijavite se na natječaj za posao za rad u Zagrebu do 12. listopada.

Zaprati i ti MojPosao na LinkedInu i svakodnevno budi informiran o najnovijim oglasima za posao i korisnim vijestima i savjetima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:02