MojPosao

Tražite posao? Francuska kompanija zapošljava i nudi plaću do 16.000 kuna

Desjoyaux Pools Freising GmbH, podružnica francuske Firme Piscines Desjoyaux SA, uvrštena je među najveće proizvođače bazena na svijetu TRAŽITE POSAO? Francuska kompanija zapošljava i nudi plaću do 16.000 kuna. Evo do kad se možete prijaviti
Ilustracija kuharskog osoblja
 Alexander Hassenstein / Getty Images

U suradnji s portalom MojPosao za vas smo ''pretresli'' tržište rada i izdvojili najnovije oglase za posao.

Desjoyaux Pools Freising GmbH, podružnica francuske Firme Piscines Desjoyaux SA, uvrštena je među najveće proizvođače bazena na svijetu. Tvrtka želi osnažiti svoj tim u Njemačkoj i zapošljava na poziciji: Tehnički radnik (m/ž). Opis posla uključuje instalaciju i konfiguraciju bazenske tehnike, održavanje i popravak bazena te rad s klijentima. Novom zaposleniku nude osiguran smještaj, plaću od 16000 do 26000 kuna bruto, odnosno od 10.250 do 15.985 kuna neto, i dodatnu edukaciju u tvrtkinom edukativnom centru. Na oglas se prijavite do 10. prosinca.

Sti Pro Solutions d.o.o. je tvrtka koja se konstantno razvija i već dugi niz godina zapošljava kvalitetne građevinske i industrijske djelatnike poput skelara, cjevara, bravara, montera, zavarivača i izolatera u Hrvatskoj i inozemstvu. Ovaj put tvrtka traži radnike - Zavarivače TIG metodom (m/ž) i Cjevare (m/ž) - za rad u Belgiji, preciznije u Antwerpenu. Zainteresiranim kandidatima nude visoka primanja uz mogućnost napretka, pokrivanje svih troškova prijevoza i smještaja i hrvatsku prijavu u statusu izaslanog radnika u Belgiji. Zainteresirali smo vas? Javite im se do 3. listopada.

Tvrtka Nautika d.o.o. želi osnažiti timove u svojim restoranima za sezonu 2020. i putem poziva sve zainteresirane kandidate za probni rad da se prijave na otvorene pozicije: Pastry chef (m/ž), Samostalni kuhar (m/ž), Samostalni konobar (m/ž) i Barmen (m/ž). Novim zaposlenicima tvrtka nudi rad na određeno vrijeme, osiguran smještaj te odlična primanja i uvjete rada. Primanja ovise o znanju i iskustvu kandidata. Također, svim kandidatima koji se istaknu svojim radom nude mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa. Javite im se do 19. listopada.

Merkur osiguranje d.d. uspješno posluje više od 20 godina, a tvrtkina misija je pružiti klijentima cjelovitu sigurnost u svim fazama života putem inovativnih osiguranja i najboljeg savjetovanja na području brige o zdravlju, osiguranja života i zaštite osobne imovine. Radi jačanja Sektora financija, Merkur vas poziva na prijavu za radno mjesto: Voditelj odjela računovodstva (m/ž). Idealan kandidat može se podičiti izraženim organizacijskim sposobnostima, analitičkim razmišljanjem i zaključivanjem i staloženim ponašanjem u stresnim situacijama. Prepoznajete se u tom opisu? Svoj životopis im pošaljite do 2. listopada.

Tvrtka SITIM tehnička rješenja i servisi d.o.o. davatelj je usluga na području upravljanja i održavanja objekata i prateće infrastrukture. Korisnicima nude cjelovita rješenja upravljanja i održavanja koja obuhvaćaju i integriraju sve inženjerske struke i omogućavaju razvoj i implementaciju Facility Management koncepata prema potrebama korisnika. S ciljem unaprjeđenja poslovanja tvrtka zapošljava Operatera u call centru/dispečerskom centru (m/ž) koji će biti zadužen za zaprimanje i obradu zahtjeva korisnika. Prijave na oglas traju do 1. Listopada.

Niste pronašli nešto za sebe? Ne brinite, jer cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:47