MojPosao

Tražite posao? Dodatna pojačanja trebaju M.T.F., Termorad, Takko Fashion, Prima grupa...

Zapošljava se i usprkos krizi, evo što sve poslodavci nude
Ilustracija
 Profimedia, Wavebreak

Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike.

Tvrtka M.T.F. d.o.o. surađuje s najvažnijim zdravstvenim institucijama u RH, bolnicama, poliklinikama, domovima zdravlja te privatnim ordinacijama, a sada su u potrazi za Djelatnikom u prodaji medicinske opreme (m/ž). Posao uključuje prezentacije, nuđenje i prodaju medicinskih proizvoda i opreme, izradu ponuda i planiranje prodaje putem Javne nabave. Ako imaš VSS/VŠS, vozačku dozvolu B kategorije i iskustvo u poslovima terenske prodaje, onda je ovo oglas za tebe. Prijaviti se možeš do 12. svibnja.

TERMORAD d.o.o. za rukovanje, servisiranje i montažu toplinskih postrojenja i instalacija traži Montera / instalatera centralnog grijanja i klimatizacije (m/ž). Potrebno je imati minimalno 3 godine radnog iskustva na istim poslovima, poznavati sustav grijanja te vozačku dozvola B kategorije. Nude dodatna usavršavanja u području novih tehnologija u zemlji i inozemstvu i dodatne stimulacije. Ako te ovaj oglas zainteresirao, svoj životopis im možeš poslati do 19. svibnja.

Od svog osnutka 1982. godine Takko Fashion se razvio u uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja. Trenutno traže Prodavače (m/ž) koji će, zajedno s njima, profesionalno, otvoreno i angažirano doprinijeti uspjehu kompanije. Kako bi se priključio njihovom timu potrebna je samostalnost u radu, sposobnost timskog rada, poznavanje engleskog jezika i godina dana iskustva. Oglas je aktivan do 13. svibnja.

Najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji s deset operativnih kompanija u četiri države i više od 2000 djelatnika svih profila i područja stručnosti sada traži zainteresirane za radno mjesto Stručnjak za marketing (m/ž) s minimalno 3 godine iskustva na takvim poslovima. S ciljem osnaživanja tima, Prima grupa traži kompetentne i stručne osobe usmjerene ka ostvarivanju rezultata, sklone timskoj suradnji te spremne na usvajanje novih znanja i vještina. Ako si se pronašao u ovom oglasu svoj životopis im možeš poslati do 11. svibnja.

ISKRA SHIPYARD je vodeće brodogradilište na istočnoj obali Jadrana. Nude usluge popravka, preuređenja, prenamjene i nadzora nad izgradnjom, kao i cjelovito tehničko upravljanje. Zbog kontinuiranog ugovaranja novih poslova i rada na novim projektima tvrtka ima potrebu za zapošljavanjem motiviranih i stručnih osoba koje se žele pridružiti njihovom timu. Trenutno otvorene pozicije kao i uvjete rada možete vidjeti ovdje.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:07