Transfer iz HEP Grupe

Tomislav Rosandić u petak postaje predsjednik Uprave Dalekovoda

Dosadašnji predsjednik Uprave Alen Premužak karijeru nastavlja izvan Dalekovod Grupe
Tomislav Rosandić

Iz Dalekovoda su u srijedu izvijestili da će od 1. ožujka predsjednik Uprave biti Tomislav Rosandić koji na tu poziciju dolazi iz HEP Grupe. Dosadašnji predsjednik Uprave Alen Premužak, koji je na toj poziciji bio od prosinca 2015., karijeru nastavlja izvan Dalekovod Grupe, navodi se u priopćenju.

Nadzorni odbor (NO) Dalekovoda na današnjoj je sjednici donio odluku o imenovanju Tomislava Rosandića na mjesto predsjednika Uprave na razdoblje od četiri godine s početkom mandata od 1. ožujka.

Rosandić ima višegodišnje menadžersko iskustvo rada u velikim domaćim i regionalnim kompanijama, a u Dalekovod Grupu dolazi iz HEP Grupe gdje je obnašao funkciju člana Uprave zaduženog za financije.

Nadzorni odbor je donio i odluku o imenovanju Đure Tatalovića na mjesto člana Uprave zaduženog za financijsko i operativno restrukturiranje, na razdoblje od četiri godine, s početkom mandata od 1. ožujka. Iz Uprave također odlazi i Ivica Kranjčić, koji je tu poziciju obnašao od rujna 2016. godine.

Iz Dalekovoda ističu i kako uz nove članove, dijelom Uprave će biti i sadašnji članovi Uprave - Ivan Kurobasa i Tomislav Đurić. "Dalekovod Grupa s novom Upravom ulazi u sljedeću fazu financijskog i operativnog restrukturiranja s naglaskom na operativnoj i troškovnoj efikasnosti, s ciljem povećanja vrijednosti kompanije, te izlasku iz postupka predstečajne nagodbe", ističu iz te tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:10