Pojačanje

Snježana Stanković nova je članica Uprave IN2, u kompaniji će biti zadužena za financije

U IN2 dolazi iz IT tvrtke S&T Hrvatska u kojoj je proteklih deset godina bila na poziciji prokuristice i direktorice financija
Snježana Stanković, nova članica Uprave IN2 grupe
 IN2 grupa / Press

Snježana Stanković pridružila se ovog mjeseca IN2 grupi u kojoj će obnašati poziciju članice Uprave za financije (CFO), izvjestili su danas iz te kompanije.

Nova članica Uprave za financije će biti zadužena za područja financija, računovodstva, kontrolinga, nabave i logistike ove softverske grupacije. U IN2 dolazi iz IT tvrtke S&T Hrvatska u kojoj je proteklih deset godina bila na poziciji prokuristice i direktorice financija. Od prethodnih pozicija vrijedi istaknuti i 10 godina iskustva na revizorskim poslovima u konzultantskoj kući PricewaterhouseCoopers., stoji u priopćenju IN2 grupe.

- Snježanino prethodno iskustvo upravljanja financijama, računovodstvom i kontrolingom u tvrtki stranih vlasnika, pomoći će nam da što brže završimo aktivnosti financijske integracije s kojima smo započeli nakon što je IN2 grupu u siječnju preuzela kanadska korporacija Constellation Software. Vjerujem kako ćemo uz njezinu pomoć uspješno ostvariti naše poslovne ciljeve i osnažiti poziciju IN2 kao jednog od regionalnih lidera u industriji softvera - izjavila je Katarina Šiber Makar, predsjednica Uprave IN2

Stanković je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 1995. godine. Svoje znanje dopunjavala je brojnim edukacijama i stručnim certifikatima iz područja financija i menadžmenta.

Podsjetimo, od početka ove godine Upravu IN2 grupe činila je samo njena predsjednica Katarina Šiber Makar, nakon što je jednu od najdugovječnijih i najvećih informatičkih tvrtki u regiji preuzela kanadska tvrtka Constellation Software Inc.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:10