mojposao

Ovog tjedna zapošljavaju Pauza.hr, ELEKTRO-KUHTA, Emovis tehnologije...

Poslovne prilike nadohvat ruke!
Ilustracija
 Neja Markicevic/Cropix

Kao ponosni članovi Delivery Hero grupe, jedne od najvećih globalnih platformi za naručivanje hrane, Pauza.hr kombinira brzinu i dinamiku start-up okruženja s dosljednošću i operativnom učinkovitošću vodeće svjetske marke. Tvrtka je u potrazi za Voditeljem logistike (m/ž) koji će voditi, podržavati i rasti zajedno s Pauzom! Nude ti konkurentnu plaću, mogućnost profesionalnog i osobnog rasta te rad u zdravom i poticajnom okruženju. Javi im se do 28. siječnja.

ELEKTRO-KUHTA, obiteljska tvrtka s 40-godišnjom tradicijom u izvedbi elektro radova jake i slabe struje u trgovinama, poslovnim prostorima i energetskim postrojenjima, zapošljava na poziciji Elektroinstalater/Elektromonter (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem jednu godinu radnog iskustva na istim poslovima, a tvrtka novim kolegama nudi plaću do 10 tisuća kuna, edukacije i službeni mobitel. Rok za prijavu na oglas ističe 26. siječnja.

Ako si otvoren za nove izazove i nadaš se prilici u tvrtki koja će ti omogućiti da svoje talente i mogućnosti iskažeš u punom sjaju, kompanija Emovis tehnologije je savršeno mjesto za tebe! Jedan od vodećih svjetskih pružatelja rješenja u području naplate cestarina svom stručnom timu želi pridodati Senior Software developera (m/ž). Rad na izazovnim projektima, brojne prilike za učenje i stručno usavršavanje te konkurentna plaća samo su dio njihove ponude. Kako bi čuo ostatak, javi im se do 9. veljače.

Posjeduješ minimalno 5 godina radnog iskustva na rukovodećim pozicijama u operativnim financijama? Imaš položen revizorski ispit? Odlično poznaješ računovodstvene procese i standarde financijskog izvještavanja? Ne traži dalje! Do 28. siječnja prijavi se na oglas za Direktora financija i računovodstva (m/ž) u tvrtki G.P.P. Mikić iz Omišlja, uspješnoj kompaniji koja će kontinuirano ulagati u tvoj profesionalni rast i razvoj.

Zbog rasta i povećanog opsega posla, tvrtka D.B.T. traži Administratora u prodaji (m/ž). Na ovom radnom mjestu tvoji zadaci će uključivati aktivnu komunikaciju i korespondenciju s kupcima, a bit ćeš odgovoran i za realizaciju tekućih prodajno-administrativnih poslova poput zaprimanja narudžaba, izradu ponuda i otpremnica i kontrolu naplate. Nude ti plaću od 5 tisuća kuna, mogućnost dodatnog usavršavanja i povremenog rada od kuće. Oglas ostaje aktivan do 27. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:18