MojPosao

Ovog tjedna radnike traže Valamar i Oktal Pharma, a Ruris agronomima nudi 7000 kuna

Tvrtka Ruris traži Tehnologa u stakleniku za hidroponski uzgoj povrća
Radnik u stakleniku, ilustracija
 Profimedia, Alamy

Bluerock Healthcare zapošljava medicinsko osoblje za rad u Velikoj Britaniji. Traže motivirane pojedince za rad u domovima na starije i nemoćne, bolnicama ili drugim zdravstvenim ustanovama, za poziciji Njegovatelj/Njegovateljica. Rok za prijavu je 5. listopad.

Tvrtka Stanić d.o.o. poziva na suradnju ambiciozne i pouzdane djelatnike za obavljanje poslova na radnom mjestu Trgovac. Od kandidata se traži srednja stručna sprema te godinu dana radnog iskustva. Prijaviti se možete do 10. listopada.

Tvrtka Ruris traži Tehnologa u stakleniku za hidroponski uzgoj povrća. Traže se kandidati više ili visoke stručne spreme, agronomskog smjera, s naprednim znanjem engleskog jezika i poznavanjem rada na računalu. Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaću od 4 do 7 tisuća kuna. Prijaviti se možete do 3. listopada.

Oktal Pharma zapošljava Stručne suradnike: jednog izvršitelja za tim oftalmologije na području cijele Hrvatske te jednog izvršitelja za stručnu promociju na području Zagreba, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije. Prijave na oglas traju do 2. listopada.

COD Express za rad u Puli i Osijeku traži Vozače – dostavljače. Imate li vozačku dozvolu B kategorije te minimalno godinu dana radnog iskustva na sličnim poslovima, prijavite se na oglas do 1. listopada.

Adria Snack Company za rad u Zagrebu traži Trade Marketing Managera. Poslodavac nudi rad u dinamičnom, međunarodnom i inovativnom okruženju, kontinuirani razvoj i svakodnevno usavršavanje te izazovne i raznolike zadatke uz jasna očekivanja i ciljeve. U pitanju je stalni radni odnos, a prijave možete slati do 5. listopada.

Peek & Cloppenburg u Splitu zapošljava Prodajnog savjetnika. Od kandidata se očekuje usmjerenost na kupce i kvalitetu pružanja usluga, visok angažman i sklonost timskom radu te, po mogućnosti, završeno obrazovanje iz područja trgovine ili sličnih uslužnih djelatnosti. Rok za prijavu je 10. listopad.

Valamar Riviera traži kandidata za poziciju Suradnik u rezervacijskom centru za rad u Poreču. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i poticajnom okruženju te osobni i profesionalni razvoj u različitim oblicima nagrađivanja i usavršavanja. Za kandidate izvan Istarske županije postoji mogućnost smještaja. Rok za prijavu je 4. listopad.

Međunarodna tvrtka Lagermax Autotransport objavila je oglas za posao Vozač teretnih motornih vozila – autotransportera / kamion za prijevoz automobila te traži više izvršitelja u domaćem i međunarodnom prometu. Od kandidata se traži osnovno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, a radno iskustvo u transportu vozila je prednost. Svoje prijave možete slati do 2. listopada.

Forest Agram iz Donje Zeline poziva zainteresirane kandidate da se pridruže njihovom timu prijavom na oglas za sljedeće radne pozicije: Skladištar, Administrator u uredu i Prodajni predstavnik. Iskustvo u navedenim poslovima nije nužno, ali poželjno je poznavanje okova za namještaj, motiviranost i spremnost na stjecanje novih znanja. Prijave na oglase traju do 10. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 22:41