MojPosao

Ovog tjedna radnike traže Čokoland i Dicta, a instalaterima se nudi plaća do 7000 kuna

Blue Wet Upravljanje traži Samostalnog montera instalacija vode i grijanja za rad u Zagrebu
Ilustracija
 Paul Kane / Getty Images

Raptor sigurnosni sustavi zapošljavaju Instalatera – pripravnika / tehničara za ugradnju sustava tehničke zaštite – sustavi video nadzora, protuprovale, kontrole pristupa. Mjesto rada su Zagreb i Hrvatska, a rok za prijavu na oglas je 17. listopad.

Tvrtka Ekonos zapošljava Samostalnog knjigovođu s deset godina radnog iskustva. Od kandidata se traži odgovornost, upornost, samostalnost i spremnost na timski rad, a presudno je iskustvo u knjigovodstvenom servisu. Prijave traju do 16. listopada.

Blue Wet Upravljanje traži Samostalnog montera instalacija vode i grijanja za rad u Zagrebu u shopping centru. Od kandidata se očekuje radno iskustvo montera instalatera na sličnim poslovima te tri godine radnog iskustva i vozačka dozvola A kategorije. Poslodavac nudi plaću od 5 do 7 tisuća kuna. Rok za prijavu je 18. listopad.

Adria Grupa traži osoblje za rad u novootvorenom restoranu u sklopu Designer Outleta Croatia. Prijaviti se možete za pozicije: Kuhar, Konobar i Radnik u kuhinji. Od kandidata se traži poduzetnički duh te spremnost na timski rad i kontinuirano učenje. Prijave traju do 18. listopada.

Dicta je jedna od vodećih tvrtki za uvoz, distribuciju, veleprodaju i maloprodaju renomiranih svjetskih proizvođača satova, modernog nakita i remenja. Zapošljava Prodavača u trgovini satova i nakita s dvije godine radnog iskustva i osnovnim znanjem engleskog jezika. Prijavite se do 24. listopada.

Herbalife ima oglas za poziciju Sales & Marketing Representative. Od kandidata se očekuje sklonost timskom radu i orijentiranost na ostvarenje ciljeva, dobre komunikacijske vještine, spremnost na putovanja te dvogodišnje radno iskustvo u sličnim poslovima. Prijaviti se možete do 17. listopada.

Dubrovački vrtovi sunca imaju natječaj za Specijalista za organizaciju grupa i događanja. Radno mjesto podrazumijeva pripremanje događanja/dolaska grupa u resort, održavanje i vođenje grupa te administrativne poslove. Uz dobro poznavanje engleskog jezika i visoku stručnu spremu iz područja ekonomije ili menadžmenta poželjno je dvogodišnje radno iskustvo na istoj ili sličnoj poziciji. Prijave možete slati do 15. listopada.

Tvrtka Osilovac ima dugu tradiciju poljodjelske proizvodnje na istoimenoj pustari grofovske obitelji Mihalović smještenoj u srcu Slavonske ravnice. Zapošljavaju Tehnologa stočarstva, a od kandidata traže pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te višu ili visoku stručnu spremu poljoprivrednog ili fakulteta srodnog usmjerenja. Prijave traju do 19. listopada.

Čokoland se bavi distribucijom prehrambene i neprehrambene robe na području cijele Hrvatske, a trebaju Trgovačkog predstavnika za obilazak kupaca, realizaciju ugovora te prodaju proizvoda iz vlastitog programa. Imate li godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, prijavite se na oglas do 16. listopada.

Eurom Denis iz Okučana traži Skladištara za utovar i istovar robe, zaprimanje, smještaj te pripremu robe za distribuciju. Traže se kandidati sa srednjom stručnom spremom te dvije do tri godine radnog iskustva, pouzdan, odgovoran, temeljit i samostalan u radu. Prijave traju do 16. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:47