Od 1.srpnja

Nick Kós novi je glavni izvršni direktor PwC-a srednje i istočne Europe

Nick će na vodećoj poziciji zamijeniti trenutačnu glavnu izvršnu direktoricu Olgu Grygier-Siddons
 Profimedia, SIPA USA

PwC srednje i istočne Europe (PwC CEE), objavilo je izbor Nick Kósa na mjesto novog glavnog izvršnog direktora, na četverogodišnji mandat, koji započinje 1. srpnja 2018. godine.

Nick Kós je trenutačno glavni partner u PwC-u u Mađarskoj, a ranije je obnašao neke od vodećih funkcija u regiji. Sudjelovao je u pružanju usluga nekima od vodećih klijenata društva u Mađarskoj te srednjoj i istočnoj Europi, kao što su NOKIA Grupa, MOL i Diageo.

Nick će na vodećoj poziciji zamijeniti trenutačnu glavnu izvršnu direktoricu Olgu Grygier-Siddons, prioćili su iz PwC-a, koja odlazi s mjesta glavne izvršne direktorice istekom svoga tekućeg četverogodišnjeg mandata, 30. lipnja 2018. godine.

„Počašćen sam što sam izabran na mjesto glavnog izvršnog direktora društva PwC za jugoistočnu Europu. Ovo je uzbudljivo vrijeme za PwC u srednjoj i istočnoj Europi i bit će mi čast predvoditi više od 10.000 ljudi u zajedničkom nastojanju da naša tvrtka bude sve jača i jača", izjavio je Nick Kós.

„I dalje ću biti usredotočen na pružanje našim klijentima onog najboljeg od PwC-a te ću nastaviti ulagati u naše ljude, vještine i tehnologiju – sve to je ključno za naš budući uspjeh. Od presudne je važnosti pomagati našim klijentima odgovoriti na izazove i mogućnosti u uvjetima trenutačne tržišne klime pružajući im pristup vrlo kvalitetnim timovima i uslugama. Veselim se suradnji s našim partnerima diljem regije na maksimizaciji naših odnosa s klijentima te nastavku stvaranja vrijednosti za naše klijente i širi krug dionika. Želim zahvaliti Olgi na njezinoj predanosti i posvećenosti tijekom protekle četiri godine. Radujem se što mogu nastaviti graditi na njezinim iskustvima, odnosima i postignućima.“

Olga Grygier-Siddons na to dodala: „Bila mi je čast biti glavna izvršna direktorica društva PwC u srednjoj i istočnoj Europi. Osobito sam ponosna na sve ono što zajednički činimo s našim klijentima i dionicima kako bismo svoje zemlje i regiju srednje i istočne Europe učinili konkurentnijima i istaknutijima u svjetskom gospodarstvu. Čestitam Nicku Kósu s kojim ću blisko surađivati kako bismo osigurali uspješnu tranziciju u njegov mandat voditelja našeg regionalnog poslovanja. Želim toplo zahvaliti našim klijentima na suradnji te svim našim ljudima diljem regije na njihovom predanom radu na izgradnji povjerenja, rješavanju važnih problema i uvođenju stvarnih promjena u društvima u kojima poslujemo.“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:30