Pregled tržišta rada

Na menadžerskim pozicijama zapošljavaju Raiffeisenbank, Pliva, Johnson&Johnson...

Menadžera za razvoj tržišta u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji zapošljava međunarodna kompanija Johnson&Johnson
Ilustracija, intervju za posao
 Profimedia, Alamy

Iako je sezona godišnjih odmora krenula, neki poslodavci i tijekom ljeta aktivno tragaju za novim menadžerima, direktorima i rukovoditeljima. Evo sažetog pregleda otvorenih pozicija.

Raiffeisenbank ima otvorene natječaje za voditelja prodaje te voditelja nabave i općih usluga. Idealni kandidat za preuzeti vodstvo u odjelu prodaje ima diplomu ekonomije i najmanje sedam godina iskustva rada u bankarstvu. Ako inate sveučilišnu diplomu te barem pet godina iskustva u nabavi u bankarstvu ili nekoj drugoj većoj organizaciji, zadovoljavate neke od temeljnih uvjeta za njihov drugi natječaj. Oba radna mjesta su u Zagrebu, a prijaviti se možete do 17. srpnja.

Teknoxgroup Hrvatska u potrazi je za direktorom financija i računovodstva. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja te najmanje tri godine relevantnog radnog iskustva. Prednost će vam biti ako znate raditi u programu Navision, a za ovo radno mjesto u Zagrebu prijaviti se možete do 24. srpnja.

Dechra, međunarodna kompanija za veterinarske lijekove, zapošljava novog voditelja operative. Uz snažnu operativnu pozadinu i razumijevanje procesa proizvodnje i inženjeringa, potrebna su vam i znanja iz kemije i mikrobiologije. Prijaviti se možete do 12. srpnja, a radno mjesto je u Rakovom Potoku.

Višeg menadžera za izvještavanje zapošljava Pliva u Zagrebu. Traži se visoka stručna sprema u području ekonomije, a prednost će imati kandidati s iskustvom u nabavi i/ili poslovnom izvještavanju. Očekuje se i da odlično poznajete engleski jezik u govoru i pismu te imate pet ili više godina iskustva. Prijaviti se možete do 11. srpnja, slanjem životopisa na hrvatskom i engleskom jeziku.

Hotelska grupacija Karisma Hotels Adriatic u potrazi je za korporativnim direktorom održavanja koji će raditi na makarskoj rivijeri, točnije u Živogošću, Igranama i na otoku Koločepu. Neki od kriterija uključuju visoku stručnu spremu strojarskog ili građevinskog usmjerenja te barem tri godine radnog iskustva na održavanju hotelskih sustava. Poslodavac nudi stimulativna primanja, a prijaviti se možete do 20. srpnja.

Direktora/člana Uprave zapošljava tvrtka Dalstroj za proizvodnju strojeva. Idealni kandidat ima pet ili više godina radnog iskustva, a najmanje tri od toga na poziciji direktora ili sličnim pozicijama u tvrtkama s barem 50 zaposlenika. Obavezno je i poznavanje engleskog jezika, a prednost će vam biti ako govorite još neki strani jezik. Za ovo radno mjesto u Splitu, prijaviti se možete do 16. srpnja.

Menadžera za razvoj tržišta u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji zapošljava međunarodna kompanija Johnson&Johnson. Traži se kandidat sa sveučilišnom diplomom iz marketinga ili ekonomija uz tri do pet godina radnog iskustva u industriji medicinskih uređaja. Natječaj je otvoren do 29. srpnja.

Novog direktora koji će upravljati trgovačkim društvom koje se bavi prometom streljačkog oružja, opreme i streljiva zapošljava Sportcommerce. Ako ste znalac u streljaštvu, a Zakon o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja vam nije stran, te imate barem tri godine radnog iskustva prijaviti se možete do 13. srpnja. Poslodavac nudi plaću od sedam do osam tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:12