Pregled tržišta rada

Na menadžerskim pozicijama zapošljavaju Raiffeisenbank, Pliva, Johnson&Johnson...

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.7.2018. u 14:41

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.7.2018. u 14:41

, Image: 133378779, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Ilustracija, intervju za posao

Iako je sezona godišnjih odmora krenula, neki poslodavci i tijekom ljeta aktivno tragaju za novim menadžerima, direktorima i rukovoditeljima. Evo sažetog pregleda otvorenih pozicija.

Raiffeisenbank ima otvorene natječaje za voditelja prodaje te voditelja nabave i općih usluga. Idealni kandidat za preuzeti vodstvo u odjelu prodaje ima diplomu ekonomije i najmanje sedam godina iskustva rada u bankarstvu. Ako inate sveučilišnu diplomu te barem pet godina iskustva u nabavi u bankarstvu ili nekoj drugoj većoj organizaciji, zadovoljavate neke od temeljnih uvjeta za njihov drugi natječaj. Oba radna mjesta su u Zagrebu, a prijaviti se možete do 17. srpnja.

Teknoxgroup Hrvatska u potrazi je za direktorom financija i računovodstva. Od kandidata se očekuje viša ili visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja te najmanje tri godine relevantnog radnog iskustva. Prednost će vam biti ako znate raditi u programu Navision, a za ovo radno mjesto u Zagrebu prijaviti se možete do 24. srpnja.

Dechra, međunarodna kompanija za veterinarske lijekove, zapošljava novog voditelja operative. Uz snažnu operativnu pozadinu i razumijevanje procesa proizvodnje i inženjeringa, potrebna su vam i znanja iz kemije i mikrobiologije. Prijaviti se možete do 12. srpnja, a radno mjesto je u Rakovom Potoku.

Višeg menadžera za izvještavanje zapošljava Pliva u Zagrebu. Traži se visoka stručna sprema u području ekonomije, a prednost će imati kandidati s iskustvom u nabavi i/ili poslovnom izvještavanju. Očekuje se i da odlično poznajete engleski jezik u govoru i pismu te imate pet ili više godina iskustva. Prijaviti se možete do 11. srpnja, slanjem životopisa na hrvatskom i engleskom jeziku.

Hotelska grupacija Karisma Hotels Adriatic u potrazi je za korporativnim direktorom održavanja koji će raditi na makarskoj rivijeri, točnije u Živogošću, Igranama i na otoku Koločepu. Neki od kriterija uključuju visoku stručnu spremu strojarskog ili građevinskog usmjerenja te barem tri godine radnog iskustva na održavanju hotelskih sustava. Poslodavac nudi stimulativna primanja, a prijaviti se možete do 20. srpnja.

Direktora/člana Uprave zapošljava tvrtka Dalstroj za proizvodnju strojeva. Idealni kandidat ima pet ili više godina radnog iskustva, a najmanje tri od toga na poziciji direktora ili sličnim pozicijama u tvrtkama s barem 50 zaposlenika. Obavezno je i poznavanje engleskog jezika, a prednost će vam biti ako govorite još neki strani jezik. Za ovo radno mjesto u Splitu, prijaviti se možete do 16. srpnja.

Menadžera za razvoj tržišta u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji zapošljava međunarodna kompanija Johnson&Johnson. Traži se kandidat sa sveučilišnom diplomom iz marketinga ili ekonomija uz tri do pet godina radnog iskustva u industriji medicinskih uređaja. Natječaj je otvoren do 29. srpnja.

Novog direktora koji će upravljati trgovačkim društvom koje se bavi prometom streljačkog oružja, opreme i streljiva zapošljava Sportcommerce. Ako ste znalac u streljaštvu, a Zakon o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja vam nije stran, te imate barem tri godine radnog iskustva prijaviti se možete do 13. srpnja. Poslodavac nudi plaću od sedam do osam tisuća kuna.