Pregled tržišta rada

Na menadžerskim i direktorskim pozicijama zapošljavaju Huawei, Pevec, Foreo...

Sitolor nudi neto godišnju plaću od 140 do 160 tisuća kuna!
Ilustracjia
 Profimedia, Panthermedia
Burza rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

Društvo za zastupanje stranih tvrtki West Alpine zapošljava direktora/icu. Od kandidata se očekuje najmanje dvije godine iskustva na sličnim poslovima, odlično znanje njemačkog jezika u govoru i pismu te vozačka dozvola B kategorije. Neke od vaših odgovornosti za ovo radno mjesto u Varaždinu podrazumijevaju da vodite i organizirate poslovnu politiku, a ako ste spremni na putovanja u sklopu vašeg poslovnog angažmana, prijaviti se možete do 17. lipnja.

Tvrtka Sitolor traži Direktora/icu za organizacijsku uspješnost. Opis posla uključuje upravljanje ljudskim potencijalima, praćenje i procjenu radne uspješnosti te kreiranje pozitivne radne atmosfere. Prijaviti se možete ako imate završen fakultet ekonomskog ili pravnog usmjerenja te najmanje tri godine radnog iskustva u sektoru ljudskih potencijala. Posebna će vam prednost biti ako ste to iskustvo stjecali u građevinarstvu, kemijskoj, naftnoj ili prehrambenoj industriji, rudarstvu ili energetici. Poslodavac nudi neto godišnju plaću od 140 do 160 tisuća kuna, a za ovaj posao na neodređeno vrijeme u Zagrebu, prijaviti se možete do 20. lipnja.

Portal MojPosao

Foreo, rastuća tvrtka za dermatološke i kozmetičke potrepštine, često zapošljava veći broj ljudi, a mi smo izdvojili nekoliko trenutno aktivnih oglasa (sva radna mjesta su u Zagrebu): PR Menadžer/ica za istočnu Europu, PR Menadžer/ica za Europsku uniju te Menadžer/ica za marketing i komunikacije zadužen/a za Italiju.

PR Menadžere/ice za istočnu Europu očekuje odgovornost za projektni menadžment te kompletnu marketinšku komunikaciju i brendiranje na dodijeljenom tržištu. Neki od kriterija su diploma iz marketinga, komunikacija, ekonomije ili biznisa te najmanje tri godine sličnog radnog iskustva, uz dobro razumijevanje istočnoeuropskog tržišta. Prijave su otvorene do 31. svibnja.

Ako iza sebe imate bogato iskustvo u PR zadacima, možda će vas zanimati pozicija PR Menadžera/ice za Europsku uniju. U suradnji s globalnim PR menadžerom odabrana osoba bit će odgovorna za strategije svih tvrtkinih komunikacijskih kanala. Od kandidata se između ostalog očekuje kreativnost, strateško razmišljanje, organiziranost te motiviranost. Prijave su također otvorene do 31. svibnja.

Ako ste kreativni, samouvjereni, organizirani i motivirani za rad u marketingu, imate diplomu iz komunikacija, marketinga ili srodnih područja, odlično poznajete talijanski jezik te imate najmanje tri godine relevantnog radnog iskustva, razmislite o prijavi za Menadžera/icu za marketing i komunikacije za Italiju. Prijave su, kao i kod prethodnih oglasa, otvorene do kraja svibnja.

Huawei u Zagrebu traži menadžera/icu rješenja za fiksnu mrežu. Ako imate završen barem preddiplomski studij uz tri do pet godina iskustva u navedenom području i odlično znate engleski jezik razmislite o prijavi. Dodatno, neki od kriterija podrazumijevaju i da ste upoznati s tehnologijama i rješenjima poput DWDM, Microwave, FTTX, IP router i dr. Prijaviti se možete do 31. svibnja, a nakon šest mjeseci probnog roka, Huawei nudi ugovor na neodređeno vrijeme.

Direktora/icu sektora marketinga i korporativnih komunikacija zapošljava Pevec, a za ovo radno mjesto u Zagrebu prijaviti se možete do 29. svibnja. Prijaviti se možete ako imate najmanje pet godina iskustva na sličnim poslovima rukovođenja i organiziranja poslovanja, a očekuje se i da znate engleski, imate vozačku dozvolu B kategorije te poznajete tržišne trendove. Neki od vaših zadataka uključivat će koordiniranje i vođenje vašeg sektora, postavljanje poslovnih strategija vezanih uz vaš sektor te upravljanje korporativnim imidžem i brendom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:35