Tražite posao?

Na jednom od najmanjih otoka traži se trgovac! Nude sigurnu plaću i dvosobni stan

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.4.2019. u 15:24

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.4.2019. u 15:24

sisak180206
pljacka trgovine Lonia u Kutini gdje je trgovkinja Jela Rastovac pokusala sprijeciti pljackasa
snimio Miroslav Kis
-crna-
-pok-
Arhiva Hazna Media

Ilustracija

U moru sezonskih i stalnih poslova koji se nude na našim otocima ovih dana pojavio se i oglas za posao na Sestrunju, jednom od najmanjih i najljepših naseljenih otoka zadarskoga arhipelaga, koji administrativno pripada Općini Preko.

Ovog puta traže trgovca/trgovkinju koji bi bili voljni raditi u trgovini mješovite robe koja je smještena na Prisligu, središtu svih zbivanja toga maloga mjesta, piše portal Naši škoji.hr.

Ujedinjeni u Mjesnom odboru i Udruzi Estium, traže osobu željnu 'avanture' svjesni toga da je dolazak na mali otok, na kojemu zimi zna biti tek desetak stanovnika, upravo to – avantura.

 

A uvjeti za rad i život na Sestrunju bolji su nego u mnogim mjestima na kopnu. Osim sigurne plaće, trgovac/trgovkinja na korištenje će dobiti dvosobni stan koji je prije dvije godine u nekadašnjoj školskoj zgradi kompletno uredila i renovirala Općina Preko.

Za sve informacije i preporuke Sestrunjci su dostupni na mail adresi Mjesnog odbora [email protected] ili na službenom Facebook profilu otoka.