Imenovanja u Vladi

Milan Kujundžić na čelu Povjerenstva za unaprjeđenje sveobuhvatne zaštite zdravlja djece

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

31.8.2018. u 11:09

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

31.8.2018. u 11:09

Zagreb, 090317.
Ministarstvo zdravstva.
Ministar zdravstva Milan Kujundzic odrzao press konferenciju na temu smjene ravnatelja KB Dubrava.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongračić / CROPIX

Ministar zdravstva Milan Kujundžić

Ministar zdravstva Milan Kujundžić imenovan je predsjednikom Povjerenstva za unaprjeđenje sveobuhvatne zaštite zdravlja djece, stoji u priopćenju sa zatvorenog dijela 112. sjednice Vlade. Uz njega, članovima Povjerenstva imenovani su i: Sanja Predavec, Ivana Tonković, Momir Karin, Vedrana Šimundža Nikolić, Dragan Josipović, Mirna Jušić, Davor Huška, Tatjana Bekić, Davorka Osmak-Franjić i Ljiljana Vuletić.

Nadalje, na osobni su zahtjev s današnjim danom dužnosti razriješeni Katarina Ivanković Knežević, državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava te Robert Kopal, državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova.

Razriješen je dio dosadašnjih članova Međuvladinog mješovitog odbora za provedbu Sporazuma između Hrvatske i Crne Gore o zaštiti prava hrvatske manjine u Crnoj Gori i crnogorske manjine u Hrvatskoj i to Ivana Pilko Čunčić i Branko Sočanac.

Za nove članove imenovani su Nandor Čapo i Alen Tahiri, kao predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja i Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina.