Ponuda poslova

Menadžere, direktore i voditelje odjela traže HPB, KentBank, SedamIT i ICERITAS i drugi

Donosimo pregled ponude menadžerskih pozicija na domaćem tržištu s portala MojPosao i Burza rada
Ilustracija
 Profimedia, Alamy
Burza rada HZZ-a:

Tvrtka EURO TIM u Trvižu traži stručnjake iz ekonomije ili strojarstva s deset godina menadžerskog iskustva za poziciju izvršnog/e direktora/ice. Natječaj je otvoren do 22. travnja, a od kandidata se očekuje da će maksimalno iskoristiti potencijale zaposlenih, unaprijediti organizacijske procese te podići razinu poslovanja tvrtke. EURO TIM nudi plaću prema dogovoru, službeni automobil te bonuse na plaću prema ostvarenim rezultatima.

Direktora/icu prodaje za Hrvatsku u Turčinu zapošljava Internacionalni koncern za proizvodnju građevinskog materijala Leier – Leiter. Ako imate tri godine iskustva na sličnim poslovima i poznajete njemački jezik, prijaviti se možete do 13. travnja. Tvrtka nudi službeni automobil te fiksnu plaću s godišnjom provizijom prema rezultatima.

Portal MojPosao:

Victus Group koja zapošljava više od 900 djelatnika, u potrazi je za direktorom/icom financija. Do 13. travnja, za poziciju u Zagrebu, traže se diplomirani ekonomisti/ce, smjera financije ili računovodstvo, s najmanje sedam godina radnog iskustva u području financija. Prednost će vam biti i ako ste radili u području revizije ili financijskog konzaltinga, a Grupa vam nudi stimulativne radne uvjete te kontinuirano usavršavanje.

Diplomiranog/u ekonomista/icu s najmanje pet godina radnog iskustva zaposlit će KentBank na poziciji Direktora/ice poslovnice u Puli. Opis poslova, između ostalog, podrazumijeva i akviziciju klijenata te prodaju bankarskih proizvoda i usluga, kao i unaprjeđenje kvalitete postojećih usluga. Zainteresirani se mogu prijaviti do 23. travnja.

Ako imate diplomu iz logistike, ekonomije ili industrijskog inženjeringa te barem pet godina radnog iskustva, mogao bi vas zainteresirati oglas tvrtke STARCO iz Belog Manastira koja traži Senior Supply Chain Managera. Neki od zadataka podrazumijevaju razvoj, koordinaciju i unaprjeđenje opskrbnog lanca na internacionalnoj razini. Prijaviti se možete do 20 travnja, a poslodavac nudi nagrade i bonuse ovisno o rezultatima te priliku za profesionalni napredak.

Tvrtka ICERITAS, najpoznatija po svojim projektima poput Best Buy Award, do 15. travnja ima raspisan natječaj za poziciju Sales Manager. Od kandidata, koji će raditi u Zagrebu, očekuju se najmanje tri godine iskustva u B2B uslugama te sličnim poslovima, a traži se i izvrsno poznavanje engleskog i njemačkog jezika, dok će prednost biti znanje drugih stranih jezika među kojima su i španjolski, bugarski, talijanski i arapski.

Diplomiranog/u pravnika/cu ili ekonomista/cu s pet godina iskustva u bankarskom sektoru traži Hrvatska poštanska banka za poziciju Direktora/ice Direkcije restrukturiranja i naplate za gospodarstvo u Sektoru upravljanja naplatom. Mjesto rada je Zagreb, prijaviti se možete do 23. travnja, a neki od uvjeta su i da poznajete tržište nekretninama te osnove poslovanja s nekretninama, kao i poznavanje predstečajne nagodbe, ovršnog i stečajnog postupka.

Poznata hrvatska kompanija SedamIT u Zagrebu traži osobu sa završenim fakultetom tehničkog smjera za radno mjesto Head of Operations. Ako znate raditi u Linux OS-u i Linux ekosustavu, poznajete mrežne i telekomunikacijske tehnologije, a imate najmanje dvije godine iskustva na voditeljskim poslovima možete se prijaviti do 12. travnja. Tvrtka vam nudi poticajna primanja te mogućnost napretka.

Izvršnog/u direktora/icu u odjelu nabave zapošljava tvrtka Uniline u Puli. Neki od uvjeta su da imate najmanje pet godina iskustva u agencijskom poslovanju ili hotelskoj prodaji, a poželjno je i da ste radili u nabavi. Očekuje se da uz izvrsno poznavanje engleskog jezika, tečno govorite još barem jedan strani jezik. Neki od zadataka uključuju kreiranje i praćenje realizacije plana zakupljenih kapaciteta te vođenje pregovora i izradu ugovora s davateljima smještajnih kapaciteta, a prijaviti se možete do 12. travnja.

UHP Digital traži projektnog/u menadžera/icu za rad u Zagrebu, Osijeku ili Varaždinu. Na natječaj se možete prijaviti do 17. travnja, ako ste završili fakultet tehničkog usmjerenja, imate dvije godine iskustva u izradi i vođenju IT projekata i poznajete softverski inženjering. Ova mlada kompanija nudi vam rad u međunarodnom timu uz brojne edukacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:08